Meali7 Kızlar 3 aylık oğlum var Konak oldu başında nasıl temizleyebilirim bi zararı var mı ne yapmalıyım?
bktyldz Meali7 sağlık ocağından bana zeytinyağı ile karbonati karıştırıp sürmemi söyledi. Banyodan yarım saat önce sonra tarakla tarayın yumuşayan kabuklar dökülsün.
Meltemasya2309 Meali7 bizimde var canım şimdi az kaldı az hakiki zeytin yağına karbonat koy karıştır sür banyodan önce şapka tak 1 saat dursun yika 3 yıkamadan sonra azalıyor
Tugba88 Meali7 dr badem yağını önerdi kullandım iyi geldi yıkamadan yarım saat önce badem yağını sürüp beklettim taradım geçti
Zeynepburak Meltemasya2309 benimde bebeğim de War zeytinyağı kullaniorum her banyosunda bende ama karbonat kullanmadım hiç ne kadar koyuyorsunuz karbonatı yani ikisini bir karıştırıptamı sürüyorsunuz
Sevgigndgdu Benim oğlumda da ileri derece konak vardı mustela nın konak şampuanını aldık ve 3 yıkamadan sonra hiç bişeyi kalmadı çok şükür.
Sema34 Meali7 Canım benim oğlumda da oldu saçına bebek yağı sür bebek tarağıyla tara tarak zaten direk o konakları temizliyor sonra da banyo yaptır daha hiçbir şey kalmıyor 😊
Ebru_91 Meali7 arkadaslara katiliyorum fakat bizim de 3 ay cikti 2 kez zeytinyagiyla yikamistim hepsi dokulmedi. En son bebe yagini surup 1 saat beklettim.ve sonuc harika son kalanlar da pit pit dokumuyor kendiliginden bilginiz olsun
Meali7 Ebru_91 aslında ben yıkadıktan sonra bebe yağ sürüp tarıyorum öyle okumuştum ama yinede oldu ama bekletmedim hiç bir de öyle deniyeyim
Ebru_91 Meali7 evet evet bende ilk zeytin yagi denedim baktim cikmiyor bir turlu kaliyoer sonra bebe yagiyla denedim ve aradaki farki daha cabuk gordum
Merrmeliss Meali7 yok canım bir zararı yok bebeğe.anneden geçen bir şeymiş Sebebi tam bilinmemekle birlikte.. happy babby diye bi sampuan almıştık eczaneden hergun yikadim saçını onunla geçti çok şükür.sacina da baya iyi geldi uzattı hızla..
Super_anne3434 Meali7 ben oglumda naotigimi anlatyim.banyodan once yani 30dk bekletiyodum ben konakli bolgeye zeytinyavi surun bekletin tarakla tarayin onlar dokulucek yikayin