Elenor17 Bebeğim zaten uyku sevmezdi ama son 2 gündÜr aşırı direnşyor sürekli elleri ağzında gazdan mı yoksa kaşınıyormu anlayamıyorum bugün tam 4 aylık
Adatanis Elenor17 al benden de o kadar 4. Aya 2 gün kaldı zaten gazlı bi bebek uyku uyumazdı şimdi asla uyumuyor durmuyor eli ağzında sürekli atak mı başka bişey mi bilmiyorum 😢😢
leyla23 Elenor17 3 ay 20bilmem kaç günlükken başladı 4 ay 29 günlüğüz hala devam. dişmi çıkacak dedim görünürde bişey yok atak desem artık 5inci ayın içinde, bende anlamadım gitti ama sonunda pamuk gibi oluyolarmış o güneşli günleri bekliyorum
Adatanis Elenor17 benim de öyle hala ağlıyor resmen uyumamak için elinde geleni yapıyor ne yapacağımı şaştım uyku yok dinlenme yok kızıma hiç kıyamıyorum sürekli bir saniye sakin değil nolcak hep mi böyle devam edecek bilmiyorum 😔😔
mutluumutluuu Adatanis benim kızımda öyle korkuyorum bişey olacak diye ayrıca birde başka kişileri görünce yadırgıyor iki kat ağlıyor 🥺
Elenor17 Adatanis kafayı yemek üzereyim kıyamıyorum da hiç gözlerini ovmaktan kıpkırmızı yapıyor ama uyumuyor :(
Elenor17 Adatanis gece bizimkide aynı gözleri kıpkırmızı ama hala direniyor birde beslenme reddi yapmaya basladı zaten zor gazlı alerjik bir bebek çok yoruyor benden baskası biberonla bile besleyemiyor ben ite kaka veriyorum zorla
Adatanis Elenor17 meme reddi bizde de var bir haftadır gazlı bebek aynen resmen aynı şeyleri yaşıyoruz ya
Elenor17 Adatanis çok gazlı memeyi hiç tutmadı sağıp veriyorum ve mama da veriyorum. Hiç yesin istemiyor hep kıvranıyor bide atak mıdır nedir uykuda sıfır tüm gece mıkır mıkır
Adatanis Elenor17 kaç kilo şu an ben sadece emziriyorum 6200 boyu da 64 cm bir hafta önce bakıldı kontrolde
Elenor17 Adatanis 6500 şuan boyuda 62 cm. Ama mama da veriyorum alerji maması. Ama yemek istemiyor cook gazı var kıvranıyor
Adatanis Elenor17 bizim hafifledi diyordum arada yokluyor dün ağrı kesici fitil aldım o kadar rahatlattı ki tavsiye ederim calpolden daha iyi geldi
Mervepls Ay ATAğı diye bey var benim bebeğim de öyle uyku uyumuyor meme reddi var memeyi emiyor sonra bırakıp ağlıyor
kralicee1903 Ay valla aynısı bende de var meme emmiyor kafayı geriye arıp ağlıyor uykuya geçişte zorlanıyoruz sürekli huysuz gece 5.6 defa kalkıyoruz ne zaman bitecek daha bugün 4 aylık oldu🥹🥹
Elenor17 Koca gün 0 uyku biberon gördügü saman çığlık atıyor asslaa beslenmek istemiyor zaten beslenmede zorluj uzun zamandır yaşıyoduk suan pik yapmış durumda inşallah en yakın zamanda geçer