Dnz15 Kızlar gece için hangi bezi kullanıyorsunuz her gece sizdrma problemi yaşıyorum Prima gece külot bezi var çok pahalı geldi bana kullanan var mı
Alerjikrinit Dnz15 prima premium care kullanıyorum hiç taşmadı. Pahalı ama sadece gece takıyorum gündüz sleepy bio natural
Tu_Na Artemiss_ slepyy kullanıyorum ayına ve kilosuna göre bir numara büyük aliyorum yoksa taşıyor Molfix heo sızdırdı buyukte alsam
Artemiss_ Tu_Na büyük gelirse de sızar tam uygun olanı kullanmalısınız ben hiç sızdırma yaşamadım bambulusunu deneyin egologc olan çok rahat tüm gece kalkmasa bile tasma olmuyor
Storymoon Dnz15 sleepy bio natural kilot bezlerin hepsi sızdırıyor çünkü ağ kısmı digerlerine gore toplanıyor o yüzden cırtlı bez en iyisi
Emily37 Dnz15 ben prima kullanıyorum canım kızım 11 aylık ve hiç sızdırma yaşamadım.ben gündüzleri kilot bez takıyorum bir süredir bez bağlatmayı sevmiyorda🤦🏻♀️Oğlumda da prima kullandım hiç sorun yaşamadım
Ytrsukrbck06 Dnz15 bizde sleepy kullanıyorduk aynı sorunu yaşıyorduk molfix pure softa geçiş yaptık sorunumuz tamamen ortadan kalktı çok memnunuz