Cemile_efem Pazartesi gününden beri ishal var 20 aylık oğlumda başlangıçta kusma da vardi o gecti ama ishal durmuyor sürekli yapıyor. Probiyotik kullanıyorum muz patates haşlama pirinç suyu denedim yok çare geçmiyor var mı başına gelen salgın varmış bu ara
sseymanur Cemile_efem evet bir salgın var ama kaç gündür ishal acaba rotovirus şüphesi olablr mi doktora götürdüz mu normalde ishal için çay kaşığı kadar türk kagvesine bir kaç damla limon damlatip verince de kesiyr ise yarar mı bilemyrm
Azraada58 Cemile_efem en berbatını yaşadık kurban bayramında bende neler yedirdim dursun diye baktım durum baya vahim poposu pişti iyice ilk doktora gittik tabi acildi zinco verdi probiyotik verdi kesmedi 1 kere daha gittik kendi doktorumuza antibiyotik verdi direk kesti
sebmc47 Cemile_efem bizde aynıyız mahvoldu cocuğum ilk iki gün atesi oldu evde düşürdüm şükür ilaçsız tam geçti derkn dünden beride ishal poposu pişik oldu yarın götüreceğim doktora çünkü evde ne verdiysem geçmedi
Cemile_efem Rotavirus den bugün şüphelenmeye başladım acaba mi diye patates de yedirdim muzda yedirdim probiyotik de içiyorum bugün reflor de verdim ama yok gecmiyor
PeekaBoo_ Cemile_efem bir tahlil yaptırın acillerde yapıyorlar rota olabilir ama günde kaç kez kaka yaptığı ve kustugu önemli, beslenebiliyor mu? Muz ezip çay kaşığıyla türk kahvesi karıştırıp verin bir de geçmiş olsun. Bizimde dişten dolayı ishali vardı ama muz patates geçirdi
Cemile_efem Kan tahlili yapıldı sıkıntı çıkmadı kusma yok ama ishal çok sık yaoiyor baya baya sık yapıyor