Momonlyn Sizden kaliteli bir tesettür butik önerisi istiyorum kızlar 🥹 Ben güvenmediğim için internetten pek alışveriş yapmam ama çalışmaya başladım o yüzden mağazalara gitmeye pek vaktim olmuyor 🫠
OptimusPrime Momonlyn Ben pazariumdan çok alışveriş yapıyorum. Yazlik& kışlık olarak çok fazla alışverişim de oldu. Öneririm.
OptimusPrime Momonlyn Ben pazariumdan çok alışveriş yapıyorum. Yazlik& kışlık olarak çok fazla alışverişim de oldu. Öneririm.
Cennetkokulum___ Momonlyn modaselvim den yaptım ben hep memnunum. Pazarium da iyi diyorlar ama deneyimlemedim. Bir de dubai.showroom var ordan elbise almıştım çok güzel gelmişti takımlar falan da var göz at istersen
Momonlyn Cennetkokulum___ dubai.showroom Hiç duymamıştım bi bakayım İnstagram’dan maykastil sayfası var tarzını beğeniyorum, başka da bildiğim güvenilir yok 😄
OptimusPrime Momonlyn Ne görüyorsan öyle geliyor. Gayet güzel yanı ben aldığımı çok uzun süre kullaniyorum rahat rahat.
antropologanne Momonlyn Her markayi almiyorum acikcasi. Benin, tavin, alia gibi en bilindik markalari seciyorum. Bugune kadar hic sorun yasamadim.
Cennetkokulum___ Momonlyn çok denk geliyordum deneyeyim dedim kısa sürede geldi fiyatları da normal düzeyde
Miracinannesi52 Momonlyn instagram merveakyuz hem abiye hem normal butik ben çok beğeniyorum kıyafetlerini daha yeni abiye aldım 500 tlye indirimde şuan
ikibebeannesii Momonlyn semre butik guvenilir annemler oradan aliyorlar kalitesini bilmiyorum ama sectikleri urunun aynisi geliyor