Nhnhzl Merhaba kızlar kızım 2 ay 23 günlük göbek deliği siyah hani bu hamilelikte bizim karnımızdaki siyahlık gibi rengi normalmidir ?
Mmrryy1401 Nhnhzl ay o bende de oldu banyo yaparken demekki iyice sürtmemişim oraya parmağınızla bastırıp temizleyin kulak çöpüyle de olur üstüne yağ damlatın
Ceys Nhnhzl Benimkinde de vardı bende kendi geçsin diye bekledim geçmedi sonra kulak copunu ıslatarak temizledim
Nhnhzl Ecem__ ya o zaman yağlayayım sürekli o zaman banyoda hala oraya dokunmuyorum su döküp geçiyorum yağların de dokunmadım hiç süreyim o zaman
Ecem__ Nhnhzl oluyor canim bizimde vardi ufak diye ellemiyodum belki kendi gecer diye baktim gecmiyot kremledim nemlendirdim sildim.gecti .bazen kordon kalintisi bile gobekte kaliyor bu bile zamamla kendi dusuyor
Mmrryy1401 Nhnhzl ya kusura bakmayın ben kendi göbeğinizden bahsediyorsunuz sandım diğer yorumumu siliyim ☹️
Nhnhzl Ecem__ işte bende küçük diye ellemiyodum her gün duştan sonra yapacağım bende teşekkür ederim 🙂
urazinannesiiiiii Canım oğlumda da vardı.Banyo ettikçe nemlendikçe orası ağız beziyle hafifçe alıyordum yapa yapa geçti kir gibi oluyor aynı. Tam değdirip bastırmadan alabilirsin zamanla geçiyor :)
urazinannesiiiiii Nhnhzl hiç korkacağın bir durum değil canını sıkma öncelikle. Net hatırlamıyorum inanki ama uzun sürecek birşey değil her almamda çıka çıka geçti