Hadianne emine5668 sabah 10 akşam 10 damla şeklinde kullandık kullanmaya başladıktan sonra oğluma fayda etmişti çok çok uzun zaman beklemedik
Hadianne emine5668 eğer fayda gormezseniz doktorunuza tekrar danışın her damla her bebeğe iyi gelecek diye bsey yok
elisa2705 Gakkoyenge evet tamamen bitkisel olduğu halde önermedi ben sana bütün gün uyutacak damlada veririm piyasada 110 tane çeşidi var ama beynine zarar veriyor deyince bıraktım 1 hafta kullanıp
Sun_mom emine5668 2 aya yakın kullandım fayda görmedim ama değişebilir bebekten bebeğe tüm damlaları denemiş biri olarak bize maflor ve metsil iyi geldi..Metsil sab simplexin yerli versiyonu.
masallinaannesi Sun_mom merhaba maflor ve metsil i ne şekilde veriyorsunuz ben 4 defa metsil 15 damla maflor bi defa 6 damla veriyorum
handeninilayi emine5668 benim bebeğimin bağırsaklarını çok çalıştırmıştı resmen gazı artmıştı memnun kalmadım ben
minikayaklarr emine5668 en etkilisi ve en çok önerilen bu canım dene istersen birde prebiyotik damlalar var onu da ek olarak kullanabilirsiniz
Sun_mom masallinaannesi merhaba maflor bir kez 6 damla metsil 3 kez 8 damla veriyorum.15 i doktorunuz mu tavsiye etti