MerveKantekin23 Gumus25 kizannesi575757 CeydaST Hadianne 3 ay kontrolünde yapalım dedi doktorumuz ama tam üç aylık olduğu gün yaptırmasak 4 gün sonra falan olsa sorun olur mu Birde internette okudum 15 haftadan önce yapılmaması gerek falan yazıyor
kizannesi575757 MerveKantekin23 sorun olmaz herhalde ben tam 3 aylık olduğunda kontrole götürmüştum o zaman yaptı hatta menenjitle ikisini beraber vurdu
CeydaST MerveKantekin23 sıkıntı olmaz bizim de 2 3 gün geçmişti 3 ayı. Sağlık ocağı tarih verdi bu arada ben ayarlamadım
MeetJoeBlack MerveKantekin23 en son 3 ay 14 günlük olunca yapılıyormuş ilk dozu, doktorlar genel olarak böyle söylüyor. İlk 4 ayda yapılması gerekir, 15. Haftadan önce yapılması gerekir vs diyen doktorlar da var. Çok geçirmeden yaptırmak lazım.
MeetJoeBlack MerveKantekin23 3-4 gün geçse sıkıntı olmaz ama işte 15 gün geçerse zamanı geçmiş oluyormuş ve yapılmıyormuş.
MerveKantekin23 kizannesi575757 bende 3 ay kontrolünde yaptıracağım ama bi kaç gün geçebilir diye düşündüm ama gününde giderim o zaman
Hadianne MerveKantekin23 tabiki gününü geçirmemek lazım eğer parasal bı sıkıntı yoksa en yakın zaman da yaptırın
MerveKantekin23 CeydaST işin garibi bize sağlık ocağı bişey demedi çocuk doktorumuz söyledi kontrol için gelince yaparız diye
CeydaST MerveKantekin23 ilgisizler demek ki bize her şeyin bilgisini veriyorlar hem kendi çocuk doktorumuz hem sağlık ocağı