Snglkargc_0107 Nornal dogum yaptim doğumdan sonra korse vs kullanmadım göbeğim hala duruyo bebeğim 3 bucuk aylık gider mi acaba korse taksam 4 aylık bebis göbeği gibi su an
3prenses1prens Snglkargc_0107 9 ay oldu doğum yapalı göbeğim hala var geçmedi malesef yemeği de bırakamıyorum bu göbek nasıl geçecek
Snglkargc_0107 3prenses1prens bende aynıyım ya sürekli yiyorum emzirdigim için iştah ful maşallah ama zayıflama göbek erimesi desek sıfır 😄
KrasavcikMalcik Snglkargc_0107 doğum öncesi kilolumuydunuz? Ben biraz kilolu hamile kaldlm. Bende o yuzden göbek çok kaldı☹😔
Snglkargc_0107 KrasavcikMalcik ben 58 kiloyla hamile kaldim doğuma 81.5 kiloyla girdim 😄 şu an 68dim 1 ay önce ama almışımdır vermemisimdir o derece yani
KrasavcikMalcik Snglkargc_0107 Aaa baya vermişsin doğumdan sonra, almamışsındır bence ya. Ben 77 ile kaldım doğuma 87 ile girdim. Şuan yine 77 im😃 Vücudumu seviyorum ama göbek tüm görüntüyü bozuyor, 5 aylık hamile gibiyim😔
Snglkargc_0107 KrasavcikMalcik işte benimde öyle her gören de baya değişmişsin kilo almışsın flan diyo sinirim bozuluyo göbek çok gözüme batıyo sizi de rahatsız eden o ama işte nasıl gitcek bunlar bilemedim
KrasavcikMalcik Snglkargc_0107 Aman boşver onları kime ne onların ekmeğini yiyoruz sanki. Evde karın sıkılaştırma egzersizlerine başlamak istiyorum ama bi yandan da gücüm yetermi diye düşünüyorum bebekle pertim çıkıyor zaten
beyza50 Snglkargc_0107 aslında takmamamız lazım çünkü bir insan dünyaya getirdik hiç kolay bir şey değil oradan bir canlı çıktı ama işte takıyor insan nedense😐
Snglkargc_0107 KrasavcikMalcik bende o aylarda yaparım diye düşündüm ama hep bebeğime vakit ayırdım sizde öyle yapın kilolar ger türlü verilir zaten ne yapalım
Snglkargc_0107 beyza50 tabiki öyle bizler bunun bilincindeyiz zaten ama ister istemez bazıları can sıkıyor