ereninannesi_ aynısından sol tarafta aynı hizada da var ikisinin arasındaki diş etleri de şiş acaba enfeksiyon falan mıdır dış mi doktorumuz izinliymis pazartesi gelecek başka çocuk doktoru da yok oturduğumuz yerde
Meri-Mel ereninannesi_ Sanki diş değil gibi ,gerçi ben de çok tecrübeli sayılmam yanıltmak da istemem henüz 2 disimiz var 3,4,5,6 4 diş yeri de yolda gibi ama bu şekilde değil bizim 🤔
Mylittlepearl ereninannesi_ benim kızımında hep böyle kabarıktı köpek dişleri ama çıkmasına daha çok var o kabarıklık baya aşağı inecek daha. Huzursuzluk yapacağını sanmıyorum yani bizde olmadı başka dişi olabilir belki
Bananeeeee @ereninannesi_ bana diş gibi gelmedi doğrusu diş etinden bu kadar belli etmez ki kendisini ama bilemedim yinel de
ereninannesi_ Bananeeeee flaş ile çektim belki o yüzden fazla parlak duruyor olabilir. Gereksiz huysuzluk falan bir kaç belirtisi çıkınca bı an acaba mi dedim. Elleri sürekli ağzında diş etleri endeksiyon kapmış olabilir diye de korktum acikcasi
ereninannesi_ Meri-Mel flasdan dolayı parlak cikti. İki tarafta da aynısı olunca elleri de çıkmıyor ağzından enfeksiyonda falan böyle şişer mi bilmiyoruz da
Poyrazmom_ Meri-Mel merhaba bişey sormak istiyorum dün gece bebeğimin dışı çok az çıkmış ilk dişlerimiz elime çok net geliyor bu diş çıktı demekmi yoksa patlama aşaması varmı daha Bu arada hiç ateş falan olmadı uyudu uymdı çıktı
ereninannesi_ Poyrazmom_ doktor pazartesi gelecekmiş ilk iş gostericem dış bekliyorduk ama orda değil altta hafif kabarma vardı
ereninannesi_ Mylittlepearl daha ayı küçük ama sebepsiz aşırı huysuz aklıma sadece dış geldi o yüzden. Şans eseri ağzında da görünce umitlendim bi
Meri-Mel Poyrazmom_ Yok elinize geliyorsa o artık gelmiştir bizim de ilk dişlerde ateş olmamıştı çok şükür geçmiş olsun onlar kurtarmış paçayı darısı diğer dişlerinize ,dislerimize insAllah 🥰
carmella Poyrazmom_ hayırlı olsunn, darısı başımıza😅 dişin tam o halinin fotoğrafı var mı acaba bizim de kabardı öyle kaldı delemedi bi türlü 😔
Eailesi4 ereninannesi_ her çocuk diş çıkarırken ateşlenmiyor huysuzlanmıyor sakin hiç belirtiriz çıkaran bebeklerde oluyor ama bizim böyle değildi diş te olabilir enfeksiyon da inşAllah kolaylıkla çıkarır
ereninannesi_ Eailesi4 enfeksiyon ateş yapmaz miydı hiç bilmiyorum gereksiz huysuzsuzluk ağızdan çıkmayan el pisigimiz vardı sabah baktım geçer gibi sürekli geçer gibi olup tekrarliyor bı de uykuya direniyor fazla arada kaldım o yüzden bı de diğer diş etleri bu kadar değil ama kabarik2 köpek dişinin arasindakiler
Eailesi4 ereninannesi_ hayır her zaman ateş yapmaz diş pişik de yapabilir uykuya direnç dalamama el ağızda olur salya olur muhtemelen diş çıkarıyor Allah kolaylıkla çıkarmayı nasip etsin
Wiwien ereninannesi_ af da olabilir diş belirli bir sırada çıkıyor köpek dişlerinin yeri beyazlıyor sonra çıkıyor ama sanki af gibi doktor görsün tabi