noluyasanagenemiros Kan damlası aldım eczacı günde 4 damla dedi raporlu mamamız var ay ben ona kattım üstünü de okumadım süt ürünleri ile vermeyin diye bişey olur mu 😓 gerçi mama süt alerjisine karşı zaten de yine de süt gibi ya bilemedim
tomvejerry noluyasanagenemiros süt ürünleri kan ilacının emilimini azaltır o yüzden emzirmeden yada doyurmadan bir saat önce verin diyorlar canım,direk ver ağzına biseye karıştırıp verme
mom-1 Yok bidahakine öyle vermezsin tek seferlik bisey olmaz. Bizde 4. Aydayız demir ilacına basladık kırmızı renkli 7 damla. Sizinkide demir ilacı sanırım ama neden 4 damla anlamadım 4. Ayda 7 damla, 5. Ayda 8 damla arttırarak gidicez 1 yasına kadar
yildizmom-2023 mom-1 bizde dün başladık emzirmeden önce ver emilimi daha kolay olur ve sabah vermeye çalış dedi bize 8 damla dedi devletin verdiğini mi kullanıyorsunuz
beyoglu67 Beslenmeden bi saat önce ve ya sonra kullanmak daha iyi Bide damla sayisi genelde kiloya bir damla seklinde olur da hangi ilaci kullaniyosunuz bilmiyorum