Kuzeyiinannesi Kızlar oğlum 4.ayını doldurdu. Bu zamana kadar öyle bir şey yoktu ama bugün altını alırken fark ettim sol testisi yukarı çıkmış sağ testisi normal bir şekilde aşağıda. Başına böyle bir şey gelen var mı? İnternette araştırıyorum bulamıyorum
Ogzshn Kuzeyiinannesi her iki testis de torba içerisindeyse sıkıntı yok ama torbanın dışına kasığa doğru çıkmışsa bu önemli bişey benim oğlumun da testisleri bi aşağıda biri daha yukarda ama ikisi de torba içerisinde
emreozdemir Kuzeyiinannesi skrotum içindeyse sorun yok veya aşağı indirilebiliyorsa (bu muayeneyi doktorunuz yapar) Zaten 4 aylık olana dek defalarca inmemiş testis muayenesi yapılmıştır olsa söylenirdi şimdiye kadar merak etmeyin
Kuzeyiinannesi Ogzshn benim bebeğimin de ikisini görebiliyorum ama biri yukarıdaydı biri aşağıdaydı bu sabah ama şimdi düzeldi sebebini bilemedim 🤷🏻♀️
1meowmam Kuzeyiinannesi daha çok olursa doktora götür bence en azından erkenden önlemini alırsın ablamın oğlu ameliyat oldu inmemiş testisten dolayı👍🏻