Zlhaanne 16 aylık sürekli sallanmak istiyor ayaklarım koptu artık gece hiç uyumadim acaba bundan alsam yatar mı kullananiz var mı ? Şimdi çıkıp saklamayı bırak diyenler yazar şimdiden söyleyeyim asla bırakmıyor sesi kısıldı ağlamaktan yinede salla diyor
Deletedmom_109 Zlhaanne oğlumda bundan kullanmıştık bizimkisi ayakta sallanmayı bilmiyor ama evde oyalanalım soğuk havalarda zaman geçirelim diye almıştık. Uyuduğu da olmuştu bununla
Alerjikrinit Zlhaanne hamak beşik alsanız. İkinci el de satılır. Bizde bir dönem (sizin aylarda) normalde sallanmak istemediği halde sallayarak uyumak istedi onunla uyuttuk. Sürekli bırakmak için artık hiçbir şey güvenli olmaz zaten büyük çünkü ama uyuturken size eziyet olmaz. Ayrıca ben sallamayı bırak diyenlere daha çok kızıyorum çocuk destek istiyorsa desteklenmeli
Zlhaanne -Eraymoms- yazın otelde vardı havuz kenarında uyumuştu bunda dünde hiç uyumadim sürekli ayakta koptu artık bunda uyutsam düşer mi acaba ya
Deletedmom_109 Zlhaanne yok uyuduğunda ben yatağına yatırıyordum ama bıraksam düşmezdi bence kemerliydi bizim aldığımız modelde
PeekaBoo_ Zlhaanne bizde var sırt kısmı tam yatıyor bazen bende onda sallayıp uyutuyorum iyi oluyor ama çok yer kaplıyor
_Mine_ Zlhaanne çok güzel birşey biz ilk çıktığında 13 sene önce kardeşime kulanmıştık aşırı yer kaplıyor birde biraz hızlı sallayınca kalkıyo ayakları devrilme olayından korkuyoduk alırsan da bende dolaptan al uygun birşy belkide oturmaz
_Mine_ Zlhaanne satıcının değerlendirmesi oluyor profilde yorumlar güzelse güvenebilirsiniz ben bebeğime bazzı şeyleri ordan aldım senin benim gibi insanlar ihiyacı olmayan şeyleri belli miktarda satıyorlar bende bir çok ürün sattım yani demem o ki okadar para vericem sıfırına belki istemicek yazık günah 😂