Zeynepp054 ay5k Misafiriniz kaç kişi bilmiyorum ama toprak kaplarda güveç çok güzel oluyor hem porsiyonluk servisi şık duruyor. Yanına pilav ve yoğurtlu mezelerle ben çok seviyorum 🤗
Esmaoren61 ay5k Etli kuru fasulye Pirinç pilavı Mercimek çorbası Salata Ortaya meze olarak havuç tarator Cacık
metehanmom_ ay5k Mercimek çorba Etli güveç veya karnıyaruk veya köfteli patates Tavuklu pilav Ortaya sarma dolma belki börek Salata Genelde misafire yaptığım bunlar
EmineMercan Közlenmiş biber çorbası fırında patates püreli köfte havuç tarator cacık bir kaç çeşit daha kfc salatası da güzel oluyor lahanalı ara sıcak patlıcanlı veya ıspanaklı börek tatlı olarakta magnolia yada cicibebeli çok güzel sütlü tatlılar var hem kolay. En pratik ve şık duran menü bu bence. Ben öyle yapıyordum çocuktan önce çalıştığım için de çok fırsatım olmuyordu çünkü 🙈😂
Hadianne ay5k karnıyarık ya da islim kebabı Mercimek çorbası Pirinç pilavı Turşu Salata Cacık yada meyve kompostosu mis gibi menü
Kubracigimm ay5k Süzme mercimek çorbası Maraş tava Domatesli ya da sade pilav Yeşil salata Atom/yoğutlu köz patlıcan/havuç tarator/kırmızı pancar tarator Kırmızı köz biber mezesi Köz patlıcan salatası
Deletedmom_110 ay5k saç kavurma ya da tepsi kebabı yanına sarımsaklı bulgur pilavı ayran soğus yaparım
Damla_eflin ay5k Zerdeçallı Mercimek Çorbası Etli Güveç Yada Etli Zade Kebabı, Tavuklu Patates Fırına Atarım(Bu Tarz Etli Yemeklerde Güzel Oluyo) Falan Yani Yanina Pirinç Pilavı Ortaya Mezelerden Yaparım İçli Köfte Annemler Yapar Yollarlar Dolaptan Çıkarıp Kızarırim Bazen Öyle Yani Birde Üstüne Çayın Yanında Tatlı Falan Oh Miss Tabi Çocuğunuz Duruyorsa Yapın Benim Oğluma Eşim Götürür Ben Yaparım Hazır Ederim Misafir Gelir Yer İçer Meyvede Adettendir Yerler Giderler 🤣 Göğüsten Şiş Kebapta Fırında Yapabilirsiniz Oruç Zamanı Misafirlerime Çok Yaptım Basit Diye 😃
Fatma69 ay5k islim kebabı Patlıcan musakka Karnı yarık İzmir köfte Orman kebabı Tas kebabı yapabilirisn Ortaya salata ,yaprak sarma olabilir ,mercimek corbası ,pilav tatlı olarakta trilaçe olabilir