beyzacmvrc 061 bizden tam 1 aylık kontrolünde istemislerdi ama 2. Ayda istenen da çok. Gittiğiniz çocuk doktoru varsa sizi yonlendirir yoksads 2. Ayda sağlık ocağındaki hemşire söyler
gencmom_ 061 doktorunuz söylüyor bize kağıt yazıp vermişti onla hastaneden randevu aldık getirdik Doktor ne zaman uygun görürse bizim bi tık erken oldu oda gamzesi vardı normal desemde yine dedi doktor tedbiri elden bırakmayalım çukur vardı kalcasında sağlıkocağına değil kendi çocuk doktoruna gidip sorun
prens_prensesannesi 061 benim bebişte 1 ay 20 günlük tam 2 aylık olunca götürücem doktora bildiğim kadarıyla 1ve 3 ay içerisinde yapılıyor
061 beyzacmvrc daha kimse bisey demedi pazartesi günü sağlık ocağına kontrole gotvem o zaman soyleyim
glytrk Sağlık ocağında takip eden hemşirem ilk bir ayda olması konusunda ısrar etse de 1.ayı doldurduktan sonra gidebildik. Çok kısaa süren bir işlem,ultrasonla sağa,sola yatırarak kalça ölçümü alınıyor, 1 -2 dakikalık bir işlem.
feyzaball glytrk ultrason sonrası ne yapılıyor peki bize ultrason randevusu verdi sonra ürolojiye gidin dedi
glytrk feyzaball hiç biz onu sağlık ocağına vermedik bile telefonda söyledik başka bir şey istenmedi üroloji bununla alakalı değildir
feyzaball glytrk yanlış yazmışım k.b nöroloji bende bilmiyorum ilk çocuğum, çocuk doktoruna gittik sadece kilosuna boyuna baktı ultrason sonra nörolojiye dedi hiç ilgilenmedi
glytrk feyzaball nörolojiye neden yönlendirdi bilmiyorum. Kalça ultrasonuna ultrason aleti ile bakıp hızlıca ölçüm yapıyor çok kısacık bir işlem
ArvenMom 061 doktorunuz size daha iyi bilgi verir ama her bebek farklıdır benim kızım prematüre olduğu için 3 aya kadar zamanı vardı kontrolünün
dlkuznnn 061 müsait olduğun ilk an gitmen lazım snyelik bi işlem. Kalça ultrasonu çekerken zaten o an doktor bilgi veriyor. 3 ay dolmadan gitmeni tavsiye ederim. Ben 1,5 aylıkken gitmiştim. Göz muayenesine de 2,5 aylıkken gitmiştim.