Meyra Annisler varmi sizinde bebislerinzde burun tıkanıklığı? Serum fizyolojik kullaniyorum ama banamisin demiyor hic bu konuda uygulayipta faydasni gördüğünüz neler var acaba 🤔🤔🎀💞💞💞💞
PrensSelim Meyra aktardan okaliptüs yağınaldım,bebek temizleme pamuğuna damlatıp beşiğinin köşesine koydum,dikkat edin çok abartmayın bebeğe ağır gelmesin
Zeynos Meyra serum u ben de kullanıyorum ama bir faydası yok sanki sen nasıl kullanıyorsunuz ne aralıklarda kullanıyorsunuz
ZeynoEylul24 Meyra bende kullanıyorum ama anlık acıyor yine hırıltı var hep.. en iyisi doktora göstermek.
Meyra Zeynos bende pek faydasini qormedm o yuzden kesin cozum olan birsey arıyorum hic faydasi olmadi serum fizyolojigin☹☹
zerrin Ben Serum fizyolijik damlattiktan sonra burun aspiratöru ile cekiyorum çok rahatlıyor.dr um önerdi otribebe ninkini kullanıyorum.
ElifKaratas Meyra bende serum fizyolojik kullanıyOrm Önceden burnu tıkalıydı şmdi hafif var tıkanıklık ama Damla’yı koyunca ağzından balgamlı tükürük geliyor iyibişey dir ımarm bebişleriimz hasta olmasın rabbm korusun 🙏🙏🙏
Slalaylau Meyra ne sıklıkla kullanıyorsunuz ama o da önemli doktor bana günde 4-5 kez 4 er damla dedi ama çekme olayını günde 1 yapıyorum burnuna zarar vermemek için serumu sıkınca rahatlıyor bizimki