0227 Kızlar son olaylar yüzünden artık Türk malı yerli üretim olan şeylere yönelmeye başladım. Fakat çamaşır deterjanı Omo ve Ariel den başka beyazlarda kullanabilecegim kaliteli bir deterjan önerisi yapar mısınız. Hatta burada birbirimize su markanın bu usunleri çok güzel diye tavsiye verelim de yerli üretim kullanalım Filistin kanı bulaşmış şeyler kullanmayalım
beyzacmvrc 0227 bende böyle bir post açtım İsrail mallarıyla alakalı. Resmen forum ikiye bölündü kaos çıktı durup dururken. Biri diyor bunları almayarak hicbisey yapamayız yöneticilerin bişey yapması lazım zaten mallar ülkeye girmiş ödemesi yapılmış biz almasak ülke zarar edecek. Örneğin MC donals yemese kimse çalışanlari nasıl para kazanacak gibi gibi. Kimisi diyor alınmamalı Birazdan burası da karışır kesin 😑 Soruna gelince. Hangi deterjanı kullanirsan kullan çamaşır sodası ekle. Sıvı deterjanlar beyazlar da iyi olmuyor toz daha iyi.
Yesillimon 0227 Beyazlar da soda kullan cnm artık bende almayacağım İsrail malları sanırım bingo İsrail’in değil
Ceren94- beyzacmvrc aslında alınmasa herkes duyarlı olsa belki yeni istihdam alanları açılacak belki yerli üretim güçlenecek bi sey denemeden bilinmez ki. Ben de domestostan fairy e kadar herşeyi artık bitirdim kafamda.
Elisaseleda 0227 biobellinda kullanıyorum 3x diye bir deterjanı var lekeleri falan çıkarıyor ben memnunum deterjanlarından hem uygun hem zararsız
Yesillimon yusufum63 deterjanla karıştırarak kullanıyorum cnm yani makineye deterjan koyuyorum üzerine de göz kararı soda koyuyorum.
yusufum63 Yesillimon ilk defa duydum canım kullanacağım soda bimde varmı ve çamaşır sodası olarak mı geçiyor
emreozdemir 0227 boron, bingo Bebek çamaşırları için U Green clean deterjan veya Roxy sabun tozu kullanıyorum Naturalive oksi leke çıkarıcıdan çok memnunum inanılmaz etkili