aylizinannesiii Kızlarr reglim 10 gün gecikti doktora kan testi verdim beta HCG <2 yazıyordu hamile değilsin diyip tarlusal verdi ultrasonla da baktı ama içimde bir korku var iki ne demek oluyor sıfır olması gerekmez mi ordaki sayının ya
Aylinkoo aylizinannesiii 5 in üstü bir değer olması gerekir. 10 günde uzun bir süre. Eğer olsaydı değeriniz en aşağı 200-1000 arası değişirdi.
Anr5155 aylizinannesiii içiniz rahat etsin diye rn azından pazartesiye kadar bekleyin bir tahlil daha yaptırın ihtimal çok düşük olsa da adetiniz düzensiz olduğu için geç döllenme olabilir.
aylizinannesiii Aylinkoo 33 günde bir oluyordum 43.gunde test yaptırdı kanda ana 2 çıktı iki yükselmez dimi tarlusal başladım korkuyorum
Dmthamza aylizinannesiii yukselecegini sanmiyorum isterseniz bir hafta sonra testinizi tekrarlayin Tarlusal i sabah aksam kullanip bittikten 1 hafta 10 gun sonra adet gorebilirsiniz. Eger cok tedirginseniz duphaston diye de bi ilac var onu da doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz. Gebelik varsa da kullanilabilen bir ilac yoksa da adet gormenize yardimci
aylizinannesiii Dmthamza on gün sonunda yine regl olmazsam doktora mi gideyim tekrar peki aşırı gerginim ya🥹🥹
Dmthamza aylizinannesiii ilac bittikten sonraki 10 gun icinde adet olursunuz. Olmazsaniz tekrar doktorunuza gozukmeniz iyi olur
Dmthamza Dmthamza olursunuz muhtemelen kadin dogum polikliniginde calisiyorum cogunlukla bu tedavi sekli ile adet görülüyor
aylizinannesiii Dmthamza bu değer yükselmez değil mi çünkü ultrasonda da birşey gözükmedi kalınlik filan söyledi ama doktor ben çok anlayamadim
Deletedmom104 aylizinannesiii ultrasonda görünmediyse yükselmesi imkansız zaten bu saatten sonra 10 gün gecikmeden bahsediyoruz
Dmthamza aylizinannesiii 20 nin uzeri olmadigi surece anlamsiz görülüyor. Yukselecegini sanmiyorum icinizi ferah tutun
aylizinannesiii Deletedmom104 geçen ay 36.gun oldum üç gün geciyi bu ay hiç olmadım yani 43.gun menapoza girmek istiyorum artık ya bu ay bu korku bitirdi beni😥
aylizinannesiii Dmthamza 12 mm kalınlık dedi ama ultrasonla bastırdığı yerler çok acıdı korktum sızladı karnım baya 🥲 çok teşekkür ederim aşırı korktum iki yazınca sonuçta
Dmthamza aylizinannesiii kalinliktan dolayi gec olabilirsiniz ama adet gordugunuzde kanamaniz fazla olabilir o kalinliktayken
Dmthamza aylizinannesiii iciniz rahat etsin derseniz yarin tekrar bi kan daha baktirin eger gebelik varsa 1 gunde bile yukselmesi lazim degerin. Ama sanmiyorum gebelik oldugunu