nga381 Merhabalaar, malum havalar soğudu bebişler için önerebileceğiniz panduf var mıdır evde giymeleri için. Çoraplarını bile çıkarıp atıyor çıkaramayacağı ayağını sıcak tutacak bir öneriniz var mıdır?
Deletedmom_79 nga381 çorabını çıkaran bir bordo bereliye ne yaparsan yap çıkarıp atar ama Caluu baby ve Ella Bona markalarına bakabilirsin
Deletedmom_110 nga381 Vicco aldım Hepsiburadan 355 tl ye indirimde kuzum 27 no bizim küçük numaralar çok farkediyormuş ücret olarak daya makulll 2.ç yıl giydik lilasının aldık okul ıcın 5 yas kızıma aşırı kullanıslı
Asyaveannesi04 nga381 ben ella bonna aldım birde h&mden panduf aldım ama yine de çıkarıyor 22 aylık kızım😅
Masalkizinannesi nga381 kizima almadığım çorap panduf kalmadı hepsini bir sekilde çıkarıyor bugün lcw den saçma sapan bir panduf aldım gih gih diyor ayağını uzatıyor, giydiriyorum asla çıkarmıyor ben şok 😅
Damla_eflin nga381 Çorap Panduf Hepsini Aldım Ama Giymedi Maalesef Külotlu Çorap Giydiriyorum Yoksa Çoraplarını Asla Giymez 🤕
nga381 Damla_eflin çok mantıklı ya hiç aklıma gelmemişti çıkarması pek mümkün gözükmüyor külotlu çorabı 🤭
Damla_eflin nga381 Evet Külotlu Çorap Asla Çıkartmıyor Oğlum 🤣 Tayt Giydirirken Bile Çıkartıyordu Şimdi Asla Çıkartamiyo
Nurxxx nga381 böyle bisey hele sizinki çorabı çıkarıyorsa bu tarz bisey hic almayin hemen cikarir benimki Allah tan çok cikaran bi çocuk değil ama emeklerken cikiyordu bende simdi bilek kısmına lastik takiyorum cikaramiyor
Gokturk_ nga381 ben birşey buldum oğluma alacam atayım sanada canım fotosunu https://ty.gl/osjrxue108