Eva_kuzusu Kızlar instagramda partiden diye bir site var ordan alışveriş yapan var mı lütfen yardımcı olur musunuz 900 liralık ürün aldım havale istediler kapıda ödeme yokmuş meblağ yüksek olunca size sormak istedim doğum günümüze de 1 hafta kaldı
MotorcuAnne Eva_kuzusu 2 defa alışveriş yaptım. Harika bir yer. Ürünleri çok çok kaliteli. İçiniz rahat olsun
Feyzosumunannesi Eva_kuzusu o kadar ilgili bir sayfa ki ben kızımın doğum gününde hersyi oradan aldım süsledim çok güzel oldu ve birebir eksiksik geldi
Tubaalprsln MotorcuAnne Feyzosumunannesi bengonca Mom098 Aliveannesi96 Pol34 Karabuk78- Kızlar konsept fotoğraflarını atar mısınız bende bu aralar sürekli arıyorm içime sinen olmadı fikir olur benim gibilere 😊
Eva_kuzusu Feyzosumunannesi Feyzosumunannesi çok teşekkür ederim içim çok rahatladı bende kızımın 1 yaş doğum günü için aldım 🩷
Aliveannesi96 Eva_kuzusu ben yaptım canım geçen sene kasımda memnunda kaldım balonlarda bi sorun yaşamadım hatta bi tane hayvanlı balon kalın olanlardan hala oğlumun odasında
Merveeemeeliss Eva_kuzusu magaza hemen bizim sokakta bi sıkıntı yaratmaz ☺️ ürünleride güzel gerçekte
Karabuk78- Bende kızıma 1 yaş kompseptini ordan aldım çokta memnun kaldım. Hep oradan alacagımmmm çok güvenilir site
Tubaalprsln Eva_kuzusu Hangisinden aldınız siz bebeğiminde 28 kasımda araştırıyorum sürekli artık sıkıldım alayım hazır olsun istiyorum 😊
Eva_kuzusu Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar herkesi tek tek etiketlemeyi bilmiyorum içimi çok rahatlatınız Allah razı olsun 🌸🩷
Pol34 Eva_kuzusu https://www.partiden.com/urun/pembe-dus-balon-zinciri Bu seti almıştım içine de minik rosegold kalp balonlardan aldım. Aralara koymuştum. Bi de peluş ayıcıklarını falan koymuştum pembe renkti. Düz pasta yaptırıp yenilebilir kağıtlar var ondan yapıştırmıştım