SevimliHayaletCasper damlaka evet normal ama kaşırsanız daha da kabarırsınız ve kaşıntı artar dokunmamaya çalışın
damlaka Gzdnr17 o yokta bende nemlendirici jel sürdüm kaşırsam sıkıntı olurmu kendimi tutmaya çalışıyorum
35lavanta Sonsuz18 Bana önerdiler aldım birde peeling önerdiler onuda aldım geöen hafta ilk seansımdı bu hafta başlayacağım artık keseye falan
damlaka Sonsuz18 evet kayısı peelengle kese yap dedi 1 hafta sonra haftada 2 kere çok batığın var dedi
hayalperest__ 35lavanta kese ne zaman yapılıyor? ben yaptığım halde batık var diyor ama baktığımda pürüzsüz nerede bu batıklar anlayamıyorum
Sonsuz18 35lavanta peeling ne aldınız bana 15 gün sonra kesele dediler o zaman tüyler dökülmeye başlıyormuş
35lavanta hayalperest__ Bana 15gün sonra başla dedi ama bende çilek bacak görüntüsüde var oyüzden ben 1. Haftadan itibsren başlayacağım zaten ne kadar sık kese okadar çabuk dökülme olur
damlaka hayalperest__ bazen ürün satabilmek içinde yapıyorlar banada batığın çok var dedi ben görüyorum gerçekten çok var
balkaymak__ damlaka kese yapınca inanılmaz iyi oluyor.bugün 11 gün oldu ilk seansıma gireli baya dökülmeler oldu
Sonsuz18 damlaka peeling ne aldınız bana 15 gün sonra kesele dediler o zaman tüyler dökülmeye başlıyormuş
hayalperest__ damlaka bir ürün demedi ama özel hastane gittiğim yer. Sadece kese yap dedi yoksa onlar gitmez
Sonsuz18 damlaka ay banada lazer sırasında yok kaşıntı kızarman olucak 3 gün krem almalısın peeling almalısın 450 450 den fiyatı almadan çıktım sıkıntı da yaşamadım ama kese sipariş verdim
damlaka balkaymak__ seansa girdikten 1 hafta sonra yap dedi 1 hafta sonra yapıcam iyi olur benimkide inşallah
balkaymak__ damlaka evet bir hafta sonra zaten dökülmeye başlıyor anlıyorsunuz hemen yaparsınız.Buz lazere mi gidiyorsunuz
35lavanta Sonsuz18 Banada 15 gün dediler ama batık ve çilek bacaktan ötürü ben daha önce başlayacağım ne kadar kese okadar dökülme olurmuş.. watsonsun en uygun peelingini aldım 🤭🤭