anne_yiz hem silikon uçla emzirip hemde ardından mama yerine sağıp sütünüzü de verebilirsiniz. İlk zamnalar süt azsa belli çok fazla çıkmaz emzirdikten sonra ki sagmanizda ama zamanla çoğalacaktir. Sağmakta süt arttırır ama bebekle ten teması çok daha etkili kanaatimce. Yani bırakın kucağınıza 10-15 dk dan uzun kalsın. Memeyke oynasın, kavga etsin. Onun bildiği tek şey emmek öyle böyle memenizle de barışacaktir 🤗 benim de bebeğim ilk doğduğunda tutamadı memeyi silikon uç ile emzirdim bir ay kadar göğüs ucum azdı. Sonra ara ara silikonu çeke çeke memeyi tutturdum. Sonra yavaş yavaş bıraktık. Silikon ile emerken arkadaşların da dediği gibi sütun bir kısmı akıp gidiyor ama yine de kucağında o anı yaşıyorsun. Bazen hiç kalkmadan 2-3 saat meme açık oturduğumuz olurdu. Emmese burnunun dibinde duruyordu meme ama küçüktü o zamanlar. Kokusunu duydukça hevesleniyor. Öyle öyle atlattık. Hala ara ara ufak meme redlerimiz oluyor. Ama yine yeri geliyor bir saat sürüyor emzirmek. Memede şarkı söyleyerek, oyalayarak vs vs. İnşallah size de kolayliklar dilerim. Rabbim emzirmek isteyen hiçbir anneyi evladını emzirme duygusundan mahrum bırakmasın çok kıymetli 😌