sevgiulu Arkadaşlar ben test yaptım şüphelendiğim için ama daha adetime 1 hafta var test yapıyorum 5 dk bekliyorum tek çizgi bi müddet duruyor 2 saat sonra falan diğer çizgi de belirginleşiyor ne anlama geliyor biliyor musunuz
Beyninizikullanmakucretsizdir sevgiulu kuruma çizgisi o biraz daha bekleyin ondan sonra tekrar test yapın. İçim rahat etmiyor diyorsanız da kan verin.
canparelerim sevgiulu kuruma çizgisi oluyor o. İlk 5dk da 2.çizginin belli olması lazım. Hamile değilsinizdir yani ya da daha erken oldugu için çıkmıyo olabilir. Birde yaptığınız test normal kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi? Kaset testler erken sonuç vermeyebiliyor genelde adet günü geçince daha doğru sonuç veriyor.
sevgiulu canparelerim o zaman adet gününü beklemem gerekiyor düşünmüyorum çünkü şuan ve iğne kullanıyorum o yüzden şüphe oldu içimde
canparelerim sevgiulu kaset testler için evet adet gününü beklerseniz daha iyi olur ama şimdiden öğrenmek isterseniz erken sabah testleri adet gününden 6gün öncesine kadar yapıldıgında sonuç verebiliyor.