Almilabebisinannesi Kızım 4 aylık. Yaklaşık 1.5 aydır memeye geldiğinde kıyamet koparırcasına ağlıyo yani şöyle uyanıyo memeyi yiyo hiçbir sorun yok yerini de kendisi buluyo sonra oyunlar oynayıp vakit geçiriyoruz bi süre sonra huysuzlanmaya başlıyo kucağıma alıyorum kafasıyla memeyi buluyo ama ben açana kadar ağlamaya başlıyo ya da kucağımdayken emzirken için emzirme pozisyonuna koluma aldığım an bağıra bağıra ağlamaya başlıyo sonra müzik şarkı çıngırak derken zorla memeyi tutuyo tuttuktan sonra hiç sorun yok gayet güzel yiyo sonrada uyuyo bazen şarkı çıngırak vs kar etmiyo ayağımda sallayıp sakinleştiriyorum ondan sonra veriyorum o zamanda ağlamadan gayet güzel memeyi alıp yiyebiliyo bu meme reddi mi oluyo ne yapmam lazım
Selenuyar Almilabebisinannesi aynı sorun bende de var 3 aylık zar zor meme alıyor emmemek için kendini çekiyor ne yapmamız lazım acaba
Almilabebisinannesi Selenuyar ben bazen zorla ağlaya ağlaya veriyorum çok zor oluyo ama mecbur çünkü benim kızım biberonda istemiyo bazen de iyice mayıştırıp öyle veriyorum bir de beyaz gürültü açıyorum
Historyteacher Evet benim bebeğim Şuan 6 aylık olacak. 3. Ay bitimine doğru bizde yaşadık aynı olayı. 4,5 aylıkken diş çıkardı sebebi dişleriymiş. Allah yardımcımız olsun zor süreç. Ama sakin olup stres yapmadan sakinleştirecek meme verin. Geçici bir süreç ❤️
Almilabebisinannesi Historyteacher 4.5 aylık mıı diş çıkardı maşallahh🧿🧿 peki sonra memeyi bıraktı mı