elif111522 Ay yemin ederim şunu düşünmekten gına geldi ama napalm her halimize şükürler olsun yemek düşünmek yapmaktan daha zor sizin menüde ne var benim bebem çok yaramaz ne yapablrm blmyorm akşama alternatif biseyler
gokceokur elif111522 bugün pırasa,havuç tarator var sadece.iki bebekle bunu yaptığıma şükürler olsun 🤣🤣 arada çocuklara yaptığım ara öğün ve çorbayı saymıyorum 🤣
Deletedmom_110 elif111522 kaynanam karnıyarıkkk pilav getirdi sağolsun eşim zaten tok geliyor kızıma çorba yedirdim okuldan sonra akşam da 7 gibi yediririm yoğurtla
Ozra elif111522 tarhana çorbası Tavuk haşlama patatesli havuçlu. Kızım hasta o yüzden onun sevdiği seyleti yaptım💞
AlinaEmreHan1 Ozra ay yeminle aynı şeyleri yaşıyoruz🙃 benim de oğlum hastalandı sütlaç istedi onu yaptım Ve tarhana çorbası yapmıştım, yanına artık dışardan birşey söyleyeceğim. İş yaptırmıyor hasta olunca mız mız
snssnm Dünden tavuk çorbası vardı ıspanak yaptım yanına makarna yapacağım magnolia yaptım bebem çok huzursuz başka da birşey yapamıyorum
Cekiyorum_Gulumse elif111522 kuru fasulye pişiyor Meyane pilavı yapicam Salata Allah bereket versin 😅 Her gün ne pisircem diye gece rüyalarıma giriyor valla 😆
Ensensr13 elif111522 kanat atıcam fırına yanınada pilav yanınada çorba ve salata bugünlük böyle olsun☺️
mobesebesir elif111522 kardeşimin doğum günü ben patlicanli patatesli börek yaptım tavuklu sehriyeli salata yaptım tuzlu kurabiye yaptım annemde yaprak sardi bide pasta yeter
Balkizlarim elif111522 kış türlüsü , makarna , turşu mor lahana salatası sarımsaklı yoğurt ve çayın yanına çikolatalı poğaça 🌸