Semanurq Baybay şurubu kullanan varmı benim bebeğim 6 aylık ve gece sürekli uyanıyor uykusuzluktan sersem gibiyim mışıl mışıl uyusun istiyorum o şurubu kullanıp memnun olan varsa yazabilirmi alcam işe yaramıyorsa almim boşuna uyumak istiyorum 😭😭😭
Ysgl26 Semanurq o öyle rahat uyuyayım ay uykum bölünmesin diye bebeğe verebileceğiniz bişy değil. Sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyo. Sabaha kadar deliksiz uyumaz yani.. Ve 6 aylık bebeğe kesinlikle kullanılmaz..tbiki uykunuz bölünecek bebeğiniz var siz annesiniz.. yok öyle mışıl mışıl uyuyayım diye bi dünya..çok bğyük linç yiyeceksiniz haberiniz olsun
tineanigra Semanurq o ilaç uykuya geçişi kolaylaştırmak için uzun uyuması için değil. Kullansanız da değişen bişi olmayacak. Bebek bu gece illa uyanacak böyle böyle büyüyorlar
gokceokur Semanurq deliksiz uyku çektirmiyor.sadece uykuya dalmayı kolaylaştırıyor yani yarom saat 1 saat sonra tekrar uyanabilir bebeginiz.
queen_bee Bence öyle bir şurubu ya da damlayı kullanmak için bize değil doktorunuza danışın. Fikrimi de sorarsanız ben kullanmayın derim