Alpbaby Kızlar bebeğim 7 aylık sünnet oldu 2 saat önce uyuyodu 1 saattir ağlıyor yavrum karton bardak var calpol verdik başka ne yapabilirim
Hadianne Alpbaby çişini yaptıysa canı yanmistir yapacak bsey yok malesef calpol verdiysen sakinleştirmeye çalış emiyorsa emzir dikkatini başka bseye çekmeye calis
Senaypoyraz Alpbaby bugün sabret yarına daha normale dönecek çiş yaptıkça yanar normal olarak bende 4 aylıkken yaptırdım sünnetini 2. Güne hafifledi ağrısı 6 saatte bir calpol ver
Kuzeynepp Alpbaby 2 gune düzelir merk etmeyin belki bardak rahatsz eder ben hic koymadim 1 numara buyuk bez kullandm asla yapışmıyor korkmayin.
Ardenveannesii Alpbaby kartonu ara ara değiştirin ıslak da rahatsız eder bugün geçtimi yarına dahada iyi toparlar inşallah ve doktorun verdiği kremleri ihmal etmeyin geçmiş olsun miniğe🥰
Ddmdd Geçmiş olsun minige umarım kısa zamanda toparlanir sünnet için gittiginizde randevunuza dr testis muayenesi yapıyor mu acaba bizimde inmemiş testis var gibi 4.5 aylik
Emiraslan Sıksık emzirin 6 saatte bir calpol verin ve bezini biraz gevşek tutun çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir yavrunuz😌