Defnemmm1 yeni hesap aç kısmından yatırım hesabını seçiyorsun tabi yatırım hesabın yoksa. Ordan hesabı açtıktan sonra yatırım> halka arz> hisse senedi halka arzı> halka arz talep girişine tıklıyorsun halka açılan şirket varsa ona göre alım yapıyorsun. Diyelim ki bir şirket 5 adet hisse senedi almana izin veriyor ama sen talep toplama süresi içinde totalde aynı şirketten 10 adet aldın. Talep toplama süresi bitiminde o fazladan aldığın 5 adedin ücretini hesabına geri yatırıyor. O şekilde oluyor. Açılacak olanları takip etmek isterseniz de halkarz.com dan bakabilirsiniz. Bir de sitede açık görünüyor ama uygulamada halka arz kısmında istediğiniz senedi bulamadınız o zaman da ben alımı şu şekilde yapıyorum. Yine yatırım kısmından hisse senedine tıklayıp hisse senedi alış bölümüne geliyorum önünüze sayfa çıkıyor. Size önerdiğim sitede de halka açık olan şirketin borsa kodu oluyor mesela bugün Agrotech diye bir teknoloji şirketi açık. Kodu da AGROT. Sitede yazıyor zaten kodu. Onu banka uygulamasında önünüze çıkan hisse alım sayfasından kodu girerek buluyorsunuz değerler 0.0 gözükür ordan istediğiniz adette alım yapabilirsiniz.