Ayfa1608 Var mı kullanıp da evi silince parkelerim evim mis gibi kokuyor dediğiniz ürünler? Hergğn süpürüp silsem de o içime sinen temizlik kokusunu bulamıyorum sanki. Her gün havalandırsam da fayda yok. Mis kokan şeyler öneriverin hadi bakalım😅
Umena Ayfa1608 Ersağ markası doğal bi marka onun genel temizliğini kullanıyorum evi silerken. Bide çamaşır kokusu var hayranım o koyuya onu da fısfısa koyup tüle koltuğa kıyafetlerimize falan sıkıyorum çok güzel bir deneyin
Elatoria Ayfa1608 Ne kadarda güzel kokan temizlik ürünleri kullansanızda nevresimleri düzenli değiştirmezseniz halılarınız pis olursa duvarlarınızı silmezseniz perdeler temiz olmasa ev asla temizlik kokmaz 😂 ben bingo fresh kullanıyorum çok temiz nir kokusu var mavi olan
Ayfa1608 Elatoria onları da düzenli yapıyorum kız napayım her gün halı silip perde mi yıkayım😅 ama perde yıkanıp takınca yayılan koku beni benden alıyor 😅
Maviim Ayfa1608 Yumoş’un mavi renkli oda kokusu ve yumuşatıcısı mis gibi kokuyor yalnız şunuda söylemeden geçemiycem ne kadar çok koku o kadar çok kimyasal demek oluyor
sendrom58 Ayfa1608 beyaz sabunlu yüzey temizliyici+ace çamaşır suyu elle siliyorum yerleri tertemiz oluyor. Toz almak için sleppy yüzey temizleyici havlu +bingo fıs fıs. Yumoşa az su koyup perdelerime sıkıyorum
Oburiks Ayfa1608 Hava nemlendiriciye okaliptus veya lavanta yağı damlatiuorum hem hava nemli oluyor hemde ev mis gibi kokuyor
Elifce42 Ayfa1608 istediğinle sil kokuyor ama sonra geçiyor fakat bu ıslak mendiller çıktı ya sleepy ev temizlik için onların kokusu kalıcı ve yoğun sildiğin yerlerde pırıl pırıl