tuuuba Merhaba hanımlar bebekleriniz ilk ne zaman emeklemeye çabaladı yüz üstü dönüp Ve tam olarak hangi ay emekleyebildi acaba ☘️
Melis1706 tuuuba tombiktik biraz 5,5 aylikken desteksiz oturdu ne one dogru surunme yapti ne bisi emekleme zamanina yakin kendini goturtmek icin bi ayagini yere bastirip popoyla ilerliyordu sonra bi anda oldu
[silindi] tuuuba 4e doğru tam tur döndü. 4ün başında ileri geri yapıyordu. Sünnet oldu ertesi gün emekleme adımları attı. Sonra devamı geldi.
Rumisss tuuuba 3.5 aylık dönmeye çalışıyordu 4. Ayda dönüyordu sırttan yüzüstüne 5 aylık tam tur dönüyordu sürünmeye başladı 5.5 aylıkda emekledi oturmadan emekledi benim oğlan 😂 7. Ayda oturabildi desteksiz şimdi 9 aylık tay tay duruyor ellerini bırakıp yürüycek sanırım
tuuuba [silindi] maşallah bizimki 4.5 aylık tam tur dönüyor kendini sürüklemeye çalışıyor ama henüz beceremedi :)) Sünneti ne zaman yaptırdınız acaba biz de düşünüyoruz ama 6 ayı bekleyelim dedik
Yagmurtanesi tuuuba 1 yasina girince emekledi hic emeklemeyecek sandim suan 14 aylik olmasina 3 gun var biz elinden tutunca yuruyor siraliyor tutunup koltuga falan cikiyor ama bi turlu kendi cesaret edip yurumuyor maalesef
tuuuba Yagmurtanesi her bebek kendi süreciyle ilerliyor birgün kendi cesaret edip yürüyecek o zaman da siz tutamayacaksınız ☺️
Atailknur 11 aylık yeni emekliyor. Kolik bebekti pek karın üstü altivite yaptırmadık çok huysuzdu ilk 6 ay. Gerçi hala koliğğn huysuzluğu kaldı Allahtan hayırlısı.
Gamze-bst1 tuuuba bizimki yüz üstü yatırdığım zaman kıyameti koparırdı 😂 yüz üstü uzatıp ayaklarından ittirirdim 1 hafta falan öyle yapyım da 8.ayını bitirirken emekledi 🤷♀️
[silindi] tuuuba Tam 4.5 aylıkken yaptırdık. Bence hemen yaptırın. Hareketli oldukları için daha fazla canları yanıyor ☺️
seboss35 tuuuba 11.ayda yerde sürünerek gidiyordu yaşına girdi ertesi gün emeklemeye başladı 13.5 aylık şuan koltuğa tutunup kalkıyor sıralıyor ama henüz adım atma yok maalesef