Damlamaras Kızlar erkek ve kız ismi önerir misiniz hoşuna giden farklı olan bilindik olmayan isimlerden kız içinde erkek içinde baktım hep aynı bilindik isimler var Ahmet Ayşe Ali farklı hiç bulamadimmm
Halil_3006 Damlamaras bi oğlum var adı Halil babası koydu birdaha oğlum oysa ya göktürk yada göktuğ koymak istiyorum bilinen bir isim ama söylemek istedim😂
sarmaliklahana Damlamaras 1 kızımın adı Deren Talia 2.kızım olacak Laren Karya koyucaz. Oğlum olsaydı Türker Tan düşünüyorduk 😄🤭
KBC Damlamaras oğlumun adi Cihangir 2.oğlum olsa ismini Baturalp isterim kızım olsa İnci diye düşünüyorum
leopar Damlamaras 2 kızım var Arven mila :arven(savaşçı,mücadeleci)mila (anlamları her dilde güzel ) Larin : kendi ayakları üzerinde duran ve güçlü bir kişilik Oğlum olursa da MİR koyacam inşallah 🙏🏻 Mir: bey ve sahada var anlamı
ikikereannee Halil_3006 benim oğlan Göktuğ Mert aman Allah’ım çok hareketli ismindense tavsiye etmem 🤣
ozlem5494 Oğlumun adı Arden, çok beğenerek taktık bu ismi 🥰 iki anlamı var Bolluk bereket Işıl ışıl parlayan, ışık saçan
busraalanya Damlamaras isim kadar anlamı da önemli koymadan önce analiz ettir derim. Ve aile büyüğü ismi koyma derim çocukların geleceği için bu çok önemli.
Beyninizikullanmakucretsizdir Damlamaras Meyra ismi çok hoşuma gitti bir YouTuber kızına koymuş. Erkek olarakta Talha ismini çok beğeniyorum ayrıca bir cennetle müjdelenen bir sahabe ismi 🙂
Minel-inannesi Damlamaras kiz icin dilem cok begeniyorum- gönül muradi demekmis. Eger ikiz olcaksa oglanada murat konabilir. Es anlamli oldugu icin. İkinizde birsiniz demek icin😉
yagizaliiii Benim oğlumun adı Yağız Ali ismini çok seviyorum birlikte sesleniyorum Kız ismi olarak ta Sare yada hüma ismini beğeniyorum
ay5k Damlamaras kızımın adı Meyra Nur duyan herkes çok beğeniyor bizde çok isteyerek ve severek karar vermiştik elhamdulillah