Ea_annesi Zereninannesi sınava girrsnz yibe vaktnz var hamilelgnzce calıstkca atansanzda ücretsiz izne cıkablrsnz tanodgm bi arkads oyle yaptı dogumn hemn ardından atandı yaptrdı işlemlerini ücretsiz izne cıktı iki yıl üzülmeyn saglkla dogsunlar buyusnler
Sahinannesi Kısmetıyle gelecektir ınanın ben büyük oğlum doğdu 3 aylıkken güzel bir işim oldu ıkıncı hamılelıgımde atandım ve hep çocuklarımın nasıbı olduğunu düşünürüm hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ınsallah
Balbebek17 Zereninannesi benim oğlumda 12 aylık bugün benimde testte 2.çizgi silik çıktı eşimi bekliyorum hastaneye gideceğiz ve bende formasyon alıyorum kpss ye hazırlanıyordum şuan ne olucak bilmiyorum sizinle aynı durumdayız 😣
Slmrkn Zereninannesi sizinle aynı durumu birebir yaşadım dogum yaptim büyüyorlar evet planlarım biraz ertelendi olsun onlar sağlıklı ve yanımdalar ben tekrardan başladım ders çalışmaya ben de öğretmenim ayrı bir bölüm daha okuyorum ve biliyor musunuz iyi ki ikinci çocuğum oldu diyorum onunla tamamlandık Rabbım sağlıkla versin kucağınıza