Simgekat Merhabalar kızım 29 Ekim de 1 yaşına girecek. İlk doğum günü olduğu için ona hediye almak istiyorum. Ama ne alacağım hakkında bir fikrim yok. Gününe özel de istiyorum anlamlı olsun da istiyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim
Elika00 Simgekat hediye almana gerek yok ki zaten herşeyi alıyosun. Güzel bir gün geçir bol bol video çek. En güzel hediye anılar
Bugleminannesi28 Simgekat o zaman alma canım zaten genel ihtiyaçlarını hep alıyorsun benim kiziminda 1 ay sorma doğum günü yani ekstra birsey almayacam doğum günü kutlayacak konsept şeklinde ekstra alınabilecek altın küpe ve isimli künye geldi onlarda varmış sende de o zaman gerek yok en iyi hediye bol bol anı fotoğraf
Beyninizikullanmakucretsizdir Simgekat o zaman bir fidan alıp dikin. Kızınız büyüyünce beraber sularsınız 🥹 hatta büyümeden de ara ara sulayın meyve verdikçe hem başkası faydalanır hem de kızınızın dikili bir ağacı olmuş olur 😍
Simgekat Bugleminannesi28 orası öyle tabi ki. Ama ne bileyim bi an öyle geldi içimden ama bi fikir oluşturmadım. :)
Gulcan01- Hediye olarak fotoğraf çekimi bence o fotoğrafları bir albüme koy en güzeli yada telefonundaki en güzel fotoğrafları bir albüm yap paketle😇 yeni doğandan 1yasa kadar en güzel hediye anlamlı
MasaLiyam Simgekat ben altın isimli kolye yaptırdım şuan ben takıyorum büyüsün inşallah kızıma vereceğim 🙏❤️