Nezzz_ Kızlar şuanki kullandığım kırıldı vileda kovalı şekilde kullanıp memnun kaldığınız mop varmı? sprey mop gündelik için kullanıyorum detaylı temizliklerimde süper ötesi dediğiniz ürün varsa görüş ve önerilerinizi beklerim Tişikkirlerrr 🥰🥰
Mircet Nezzz_ mandalları moptan memnunum ya hem bezi yıkayıp tekrar sıkıştırmak bana daha temiz geliyor ama biraz ugrastiriyor
Nezzz_ DiyetteyimYiyemem Parrx hangisi canım şu kendiliğinden dönenler cok kullanıslı olmuyor ya anneme aldım parex bozuluyor zamanla oda 🥺
Nezzz_ Mircet Benimkide yaylı olandandı baya eskilerden 3 seneyi gectı ama sağlam çıktı😊 titiz markası ama sıkıstırmaktan elim iptal oluyor evde 3+1 yoruyor fazlasıyla beni gündelikte sprey mop kullanıyorum zaten detyalıda evet dedıgın gbı sıkmak daha temız
beyzacmvrc Mircet memnun musunuz mandalli moptan normal kovalı var bende ama birde bunu düşünmüştüm. Benim banyomda gider yok yikayamiyorum eğilerek silmek de zor oluyoe uzun sürüyor. Bazıları duvar falan da siliyormus
Nezzz_ Cady Benimde oydu yaylı sıkmalıdanmı kullanıyorsun 3 seneyi gectı yayı cıktı dısına artık eskidi 😊
Mircet Nezzz_ hepsinden var aslında yani hepsininde kullanım amacı farklı.Sprey mopun içinde deterjan hep duruyor mesela banyoda Bi köşede acil bisey olunca hemen aldıriyorum mutfağı falan.Eğer zoraki temizlik yapıyorsam iyice süpürüp vileda atıyorum.Bazen mandalı mopla.Çok canım isteyerek temizliyorsam eski usul kova havlu elle 😀
Mircet beyzacmvrc duvar siliyorum bide benim duvar kağıdı yani Bi tozu alınsın diye cam siliyorum çünkü 11.katta oturuyorum banyo seramiklerini siliyorum sipsak ben çok memnunum