mamacitaS KubraZey kizimda 5 aylik oldu bende arastiriyorum ikea antilop yeterli gibi duruyo benim icin sanirim ondan alicam
Yuzuklerin_efendisi0 KubraZey Kesinlikle plastik kullan, temizlemesi daha kolay. Ben hem yemek için hem duş için kullanıyorum. E bebekten almıştım, aşırı memnunum. Altına da ped al rahat eder. Tabi 5 aylık için biraz erken gibi
Bebetonunannesi16 mamacitaS bende ikea antilop var 2 3kere oturmamıştır bile yepyeni düşünürsen yardımcı olabilirim
KubraZey Yuzuklerin_efendisi0 evet erken tam oturamıyor diğer aya hazırlık 5 ay 11 günlük ek gıdaya başlıcaz doktor onayıyla inşallah bi sormak istedim plastik dediğiniz şu yerden olanlardan mı
Yuzuklerin_efendisi0 KubraZey Bundan aldım inanılmaz rahat duş andırırken de içine oturturum kaçamıyor 😁
Anr5155 KubraZey prego mio kullanıyorum temizliği, güvenliği, az yer kaplaması, fonksiyonları bütün özelliklerinden memnunum ilk başta gereksiz pahalı bulan eşim şu an iyi ki bunu almışsın diyor.
Opecert KubraZey 5 ay erken mi biz 5 ay 4 günlüğüz 4.5 aylıktan beri oturıyoruz doktor onayıyla bir zararı yok sanıyorm ama destekleri var neticede ben joie mimz xl kullanıyorm aşırı memnunum
Yuzuklerin_efendisi0 Burcum111 Zaten çok ucuz bebeğin daha küçük olduğu için kullanmanı tavsiye ederim. Büyüdükçe atarsın yada yıkar kaldırırsın