Onedroplove _Princesmom_ hipp organik olanların her çeşidi çok güzel oğlum severek yiyior ama hiç kilo aldırmıyor oğlum çok zayıf
tugceo92 _Princesmom_ hipp kullanıyorum. Kahvaltılarında 5 tanilli olanı. Akşam muhallebisine pirinçli olanı.
Kucukkalbim _Princesmom_ Aptamil 7 tahıllı elmalı olanı kullanıyorum içinde devam sütüde olduğu için kabızda yapıyor 👌🏻
Melikeakiner Ben aptamil tahıllı kaşık mamalarını kullanıyorum. Çok memnunum, şekersiz ve bağışıklığa iyi geliyorlar.
ovguaydin ben aptamilin kaşık mamalarını kullanıyorum, en çok sütlü muzlu kayısılı olanı seviyorum. seçme nedenim ise şekersiz olması ve içinde bağışıklık için prebiyotikler bulunması
Goktugmom Bizde aptamil.kullaniyoruz gece sutlu biskuvili oglen falan 5 meyveli oln var ondan veriyorum
ozlemsenel Aptamilin tahıllı mamaları bi de bebelac tahıllı karışım çok iyi. Şekersiz hemde baya doyurucu
Yasemin000 Kaçıncı ayda verdiniz kaşık mama hanımlar ? Ek gıdaya yeni başladık 3 gün kuralı yapıyorum sebze meyve tadımlarındayım kaşık mamayı ne zaman vermeliyim daha önce hiç vermedim ve ne kadar vermeliyim sadece anne sütü alıyor ?
yaseminkarakurt [bilinmeyen] 6 ay dolduktan sonra önce sebze tattırdım ben canım sonra da aptamil sütlü pirinçli. Şimdi diğer çeşitlerinden de veriyorum çok güzel yiyor. Bunu da az az dene yine diğer denediklerin gibi, tadımlara başladıysan deneyebilirsin artık
Yasemin000 yaseminkarakurt canım peki tadımlarda günde ne kadar veriyordun yani kaç kaşık fazla gelip kusar diye 4-5 kşk veryrum