mervebegum Kızlar selam, önerdiğiniz süt sağma makinesi var mı kullanıp memnun kalan desteklerinize ihtiyacım var
Elifce42 mervebegum baby mom e bebekten tek başlıklısını aldım çekim gücü masajı harika fiyatıda uygun 800 tl şuan
Elfkaraks mervebegum plastiğini alıp geri kalanı kaynatıp kullanırım derseniz bende baby plus var slektrikli iki başlıklı kızım emmeye başladığı için 1-2 kez kullandım isterseniz yardımcı olurum
ikizmom_ mervebegum weewel aldım çok az kullandım depremden dolayı sütüm kesildi kutusuyla duruyor şuan ki fiyati 1600 500 tl verrim alirsaniz çekim gücü çok iyi masaj özelliği ve kademe ayarida var
mervebegum Elifce42 bende philips var ama yarım saat tutmama rağmen 10 cc anca çıkıyor hastane tipi ile sağım yaptığım da baya çıkıyor yeterli olur mu acaba
Hanifekarakose Bende lansinoh kullanıyorum çok memnunum 3 sene önce almıştım ikinci bebeğimde de kullanıyorum şuan
mervebegum Hanifekarakose evet bu markaya da baktım ama emin olamadım bende philips var fakat çok memnun değilim neredeyse hiç sağmıyor
Elifce42 mervebegum ben her sağımda iki memeden 60 cc bazen daha fazlası tabi memeye bağlı ama çekimi çok kıvvetli 4 çekiş gücü var zaten masaj tek çekme hızlı çekme pompalama