Aysenil_01 Kızım 2 ay aşısı oldu bugün. Sürekli uyumak istiyor ve ağlıyor. Ne yapmam lazım huzursuzluğu geçmesi için. Birde nelere dikkat etmem lazım ?
Nihan1412 Aysenil_01 Aysenil_01 Biz de olduk bugün.Sağlık ocağındaki doktor ağrı kesici yazdı.Huysuzlanırsa ondan vereceğim yarım ölçek.Arkadaşımın bebeği de oldu bugün hep ağlıyormuş emmek istemiyormuş🙏😕
Bsr06 Aysenil_01 2. Ay aşısı bazı bebeklerde uyku yapıyormuş öyle duymuştum bende ben 2. Ay aşımızdan sonra huzursuzlanıp ağlayınca bir çay kaşığından daha az calpol vermiştim 1 defa rahatlamıştı sonra sorun yaşamadık.
Burcu35 Aysenil_01 Ateş takibi yap canım benim oğlumda tüm gün uyumuştu ertesi güne geçiyor merak etme. Birde 3 gün yıkamak yok söylemiştir belki ama hatırlatayım😊
Aysenil_01 Nihan1412 bizim kendi doktorumuz yoktu. Başka doktor vardı birşey demedi. Sürekli uyumak istiyor. Hep kucağımda. Ateşi çıkmasından korkuyorum.
Nihan1412 Aysenil_01 Çocuk doktorumuzu aradım ben normal dedi huysuzlanması endişelenme dedi.Bir ateş düşürücü bulundurun isterseniz.Gerek kalmaz inşallah.Çabucak atlatsın bebişlerimiz 🙏