yasee01 Kızlar oğlumun kakasinda biraz kan vardı çok fazla degildi ama gelmişti yani doktora gidecem eşimi bekliyorum gitmeden size sorim dedim başına gelen var mı korkulacak bisey mi ya
Aryamlinamom yasee01 merhaba iki gün önce aynı sorunla karşılaştım doktorumuz ilk baş süt alerjisi olabilir dedi gaita testi aldı ve sonuç amip virüsü kapmış antibiyotik şurup başladık ihmal etmeyin sizde getirin hemen
cgl30 Merhaba çoğunlukla alerji kaynaklı oluyor. Benim kızımda da vardı inek sütü alerjisi teşhisi konuldu ve emzirdiğim için diyet yaptım. Eğer kabızsa bazen Makatta çatlakta olabilyor, doktor zaten gerekli kontrolleri yapar. Geçmiş olsun
yasee01 cgl30 çok teşekkür ederim kabız değil normal yapıyor bu alerjiden kötü bisey olmaz ama değil mi ben diyet yapınca geçer yani
Babyface6678 cgl30 merhaba geçmiş olsun kilo alımı nasıldi nü süreçte bizimde 2 aydır kılo alımı yavaş ve kakada kan gördüm tahlil verecegiz inşallah bugün kilo alımı ona bağlı mı düştü ki
cgl30 yasee01 geçiyor merak etmeyin. Biraz sabır isteyen bir süreç. Bizim geçti çok şükür şimdi kızım da ben de her şeyi tüketebiliyoruz. Artık çoğu çocukta oluyor malesef
AfraBetul yasee01 geçer sıkıntı yapmayın .gaita tahlili yapılır. Duruma göre bir yol izlersiniz. Çok sık karşılaşılan bir durum
cgl30 yasee01 benim kızımda alerjikti diyet yapınca geçti, önemli olan alerjik gıdaya tespit etmek süt mü yumurta mı et mi bir sürü faktör var. Bunu tespit edip diyet uygulanıyor sonra da denemeler başlıyor. Alerji uzmanı ile bu işi yürütürseniz çok daha kolay hallolur. Kötü bir şey değil sadece sabır isteyen bir şey. Buna şükür Allah beterinden korusun yavrularımızı
Aryamlinamom Babyface6678 merhaba , bizimde kilo alımı yavaşlamisti ve emmek istemiyordu sizde böyle Bi durum oldu mu
cgl30 Babyface6678 merhaba çok teşekkürler size de geçmiş olsun. Evet bizimde kilo alımı yavaş ilerliyordu ve kakada kan oluyordu. Eğer emziriyorsanız diyet yaptığınızda yada mama veriyorsanız alerji mamasına geçtiğinizde biraz daha toparlanıyor her şey
Esradiyebiri Aryamlinamom lütfen bi alerji doktoruna gidin. Eğer sadece anne sütü alan bir bebekse amip kisti olması imkansızmış. Mikroskopta amip ve süt alerjisi birbirine aşırı benzermiş. Muhtemelen antibiyotiğe başladınız. Biz de kullandık. Sonrasında alerji doktoruna gittiğimizde anne sütü alan bebeklerde asla olmaz dedi doktorumuz. Boş yere antibiyotik kullanmış olmayın
Babyface6678 Aryamlinamom meme reddi 2 aylıkken 2 3 hafta oldu pes edecektim artikki duzeldi çok şükür ama şimdide huzursuz kilo alımı yavaş geçti mi şuan şikayetleriniz kilo alımı düzelir mi ki diyetle prematüre doğdu çok canım sıkılıyor
Babyface6678 cgl30 mama vermiyorum sadece anne sütü tahlil sonucuna göre gireceğiz diyete inşallah çok teşekkür ederim
Esradiyebiri Babyface6678 tahlilde alerji çıkmıyor aslında. Alerjiye sebep olan besin diyetle anlaşılıyor
Esradiyebiri Babyface6678 tahlilde alerji çıkmıyor aslında. Alerjiye sebep olan besin diyetle anlaşılıyor
Aryamlinamom Esradiyebiri merhaba peki sizin bebeğinize ishal günde 7_8 kaka aşırı aşırı kötü kaka da var mıydı acaba birde mukuslu, bu arada sadece beni emiyor bebeğim