hppykds Merhaba hanımlar bu ayda olanlar ne gibi gelişimler var bebişlerinde hadi paylaşsın 😍 Bizim ki ben konuşurken karşılık veriyor yoksa etrafı izliyor. Benim gülmeme karşılık o da gülümsüyor. Siz de ne gelişmeler var 🌼
Kepekekmegi hppykds kahkaha atmaya başladı benimki eller sürekli ağızda yüz üstü koyunca ayaklarıyla kendini itiyor birazcık ilerliyor 3-5 cm kadar sonra yorulup sinirleniyor ağlamaya başlıyor 😂😂
Cekiyorum_Gulumse hppykds 86 günlük oldu oglum 😍 gülümsüyor. Onun yüzüne bakalım konuşalım onunla ilgilenelim istiyor 🤭 oyun halisinin oyuncaklarina yumruk atıp onlarla konuşmaya çalışıyor. Gülümseyip sarki söylediğimde beni dikkatle izleyip gülüyor 😍😍
hppykds balliikedii maşaAllah 😍 bizim de eller hep ağızda ama henüz çığlıklar başlamadı ne kadarlık sizinki
Kepekekmegi hppykds keyfi yerindeyken gülümseyerek konuştuğumda kahkaha atıyor tosbik tabi ben sesli gülmesi için 40 takla atarken eşimin yüzünü görmesi yetiyor adam çıt demeden bu basıyor kahkahayı 😂😂😂
hppykds Kepekekmegi evet ya bizimkinin de babasına ayrı bi bakışı var 😂 Rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı ömürler versin 😍
Cekiyorum_Gulumse Kepekekmegi maşallah 😍 kahkaha atmaya ne zaman başlıyorlar yaa 😊 bizimkide ağzını kocaman açıp gülüyor ama sesli değil henüz 🫠 86 günlük 😇
Kepekekmegi Cekiyorum_Gulumse 3 ay 27 günlüğük bebeğim yaklaşık 2 hafta önce başladı ama son birkaç gündür daha sıklaştı 😊
Canmete Bizimki de kahkaha atıyor yavaştan oyun oynayınca, oyuncak halısındaki oyuncakları tutup çekiyor 😂