1symaysuf kızlar bebeğim 10aylık sabah kahvaltıda bsey yediremiyorm öğlen ve akşam güzel yiyor ama sabah yediremiyorm ne yapmam lazm 🥹
Mtzzeynep 1symaysuf 15aylık kalkınca emzirmiyorum. Daha yeni başladı bi yumurta bir iki çatal peynir ve domates. Birde zeytin kemirmeyi seviyor. Bide menemeni çok seviyor. Menemen varsa başka hiçbir şeye ağzını açmıyor.
Deletedmom_110 1symaysuf benimki de karışım sevmiyor ben yoğurt alıyorum bir kaşığa değdiriyorum ağzını açınca tıkıyorum😂 kabine pekmez yumurta sarısı yaptım bugün böyle yedirdim
glfr Benim bebeğimde 10 aylık 6.30/7.00 arası uyanır uyanınca emziriyorum tabi tam doymuyor 1 saat sonrasına veriyorum kahvaltıyı aç oluyor ve yiyiyor acaba mama vs veriyorsaniz tok olabilir mi??
1symaysuf glfr uyannca emiyor.kahvaltı da ne yedireceğimi şaşırıyorum artık patates haşlıyorum peynir yumurta salatalık pekmez bazen kabak mücver 🥹
Mtzzeynep 1symaysuf yeşil zeytin yiyor. Eveleyip geveleyip atıyor ağzından. Menemeni de bizim yediğimiz gibi yapıyorum hep beraber yiyoruz. Ama seninki daha küçük bir yaştan önce domates verilmez diyorlar.
Zarammm Benim bebeğimde iştahsz bebekti ekmek ev yapmı bebe bisküvsü labne teryağ peynir artk ne varsa hepsni karştryorum bitiriyor ve en önemlisi pekmez oda iştah açtığına inanıyorum