6 aylık olana kadar haftada 2 kere mastit olurdum, acillik oldum emzir sağım yap dediler hepsini yaptım. Bebeği emziriyordum sonra gidiyordum sağım yapıyordum.. Sonra yine başka bir seferinde öyle bir ağladım ki eşim şirketten çıkıp geldi.. O haftasonuna genel cerrahi randevu aldım Balıkesirde Baki Bey var özel sevgide, Allahım o adamdan razı olsun 8 aydır o adama dua ediyorum. Anlattım durumu ve dedi ki “bir bebek emiyor, sonra bir de sen sağım yapıyorsun, beyine sinyal gidiyor ikinci bebek var daha fazla süt gönder diye, onun için eve gidince bütün Manuel ve elektronik pompaları atıyorsun kenarı, 2 hafta sabredip bekliyorsun sadece bebeğin emme talebini karşıla o zaten düzenleyecek kendisi süt akışını” dedi ve gerçekten doğru çıktı. Ben 1 hafta sonra rahatladım. Çok şükür maşallah diyeyim kızım şuan 14 aylık 24 saat içinde 4-5 kere emziriyorum ama hiç o zamandan sonra mastit olmadım. İnşallah cerrahi müdahaleye gerek kalmadan ve bir de tabi antibiyotiğe fazla yüklenmeden atlatırsınız.