Tubatgn Arenilay- Doğu bu konuda çok sıkıntı maalesef, benimde başıma geldi benim kullanıcı adımla bir hat açılıyor ve adam diyor ki ben açtırmadım. Geçenlerde evime kağıt geldi hakkımda şikayette bulunmuş. Yani bu çalışanın suçu bile değil. Olay takipsizliğe düşmüş falan filan. Ama uygulamada her bilgileriniz sistemde saklı ☺️ Numarasız kullanıma devam edebilirsiniz. Ama bu uyarı sürekli ekrana çıkacak. Çünkü sistem değişti 💜 @gecekusu_- @ceriio @sezer2022 @Polannem @Nilist @oykumoms @alperen-2023 @Uykusuzzz
hepbahar123 Valla numara yazdigim her yerden bıktirana kadar mesaj atmalari reklamlari yok ku o yüzden numara girmiyorum vermiyorum artik hicbir şeyde
Arenilay- bademli_puding kargolardada sıkıntı ki bir numara ile dolandırılmak şöyle göstereyim mümkün bugünün haberi ben sadece bu uygulamaya göre değil kişisel bilgiler artık numara bile sakınılmıyor sorgulanmıyor bir yere verilirken yada yazarken kimlik bilgilerini bile alelade istenince herşeye giriyorlar çok normal geliyor herkese ama kötü niyetli kişilerin eline geçtiğinde malesef istenmeyen sonlar oluyor burası güvenlik alt yapısını kimin yönettiğini bilmediğimiz bir int ağı numarasız kullanmaya devam edeceğim isteyen girebilir tabiki yukarıda sorduğum sorularada zaten geçerli yanıt alamadım başka şeylerle kıyaslamaya geçildi teşekkür ederim 🙏🏻
Uykusuzzz bademli_puding önceden moderasyon postu kapatıyodu o yüzden öyle sandım . Ama numara işi gerçekten çok saçma. İnsanlar tanınmak istemedikleri için buraya rahatça yazabiliyo. Numara olursa çok kişi kaybedersiniz ben dahil..
Uykusuzzz ceriio bu ne saçmalıktır abi ya… neden ben numaramı yazarak giriş yapıyım. Bunu isteyen yapsın istemeyen yapmasın. Yani neden zorunlu tutuyolar ki.
Uykusuzzz KorkmaYemem hiç katılmıyorum buna. Biz neden numarayla giriş yapalım. Tanınmamak için burdayız zaten. Tanınmak istesek kimlikle girerdik. Herkes kaynana eş postları paylaşıyo bunları tanımmak için paylaşmıyo insanlar burda. Bi rahat burası vardı oda şeyini çıkardı gerçekten
KorkmaYemem Uykusuzzz Siz ne zannediyorsunuz. Burda numara ile kayıt olunda tüm forum görüyor mu zannediyorsun. Eğer ki fake hesap var burası neden böyle diye isyan eden tayfadan olmak istersen elbette girme numaranı ben trol hesapların bu sayede azalacağına inanıyorum ki uzun zamandır eskisi gibi artık yoklar neden önceden mail ile önüne gelen giriyordu atılan biri tekrar gelemiyor. Umarım anlatabilmisimdir kendi düşüncemi
Uykusuzzz bademli_puding korkmak değil bu böyle herşeyi rahatça paylaştığımız bi yerde neden tanınmak istiyelim ki. Amaç zaten tanımadığımız insanlardan fikir almak değil mi?
Uykusuzzz KorkmaYemem allah aşkına fake hesaplar olsa ne olur olmasa ne olur… hadi oldu diyelim seni bu kadar rahatsız eden ne? Daha bu zamana kadar bana fake hesap denk gelmedi ve 4 senedir burdayım. Bi tutturulmuş fake hesap.. herkes gizli saklı burda telefon numarası şartı çok saçma. Ve bence telefon yüzünden çoğu kişi kullanmayı bırakacak burayı.
KorkmaYemem Uykusuzzz siz denk gelmemiş olabilirsiniz çok güzel birşey bu bende yıllardır kullanıyorum ve çok denk geldim paşa gönülleri bilir kullanmak istemeyenlerin kimse zorla birşey yaptırmıyor seçenekleri var.
Mikayla milletsanaseymiolacak yorum yapamıyorım reklam izlemekten dakıka başı çıkarmı ya… kabak tadı verdi. Kaç kez mail attım öneri olarak. Birde sesli çıkmıyor mu cocuk yerınden zıplıyor