Seymahamza Arkadaşlar normal Doğum yapıp karnı hala inmeyen var mı neler yaptınız eğer varsa bana 3 gün oldu görenler hamile sanıyor
Sedanuraydnata Seymahamza doğumdan hemen sonra indi benim 9 günlük oğlum eski pantolonlarım çok rahat oluyor içimi bi güzel temizlediler
RRR Seymahamza canım o kişiden kişiye degişiyor bende dogum yapalı onaltı gün oldu ilk beş gün altı aylık hamile gibiydim o gazı atmak gerekiyor kayısı hosafı falan iç gaz doluyo benimki o şekilde boşaldı bir de sımsıkı sarın şal veya bir örtü ile o da fayda ediyor
deletedmom211 Seymahamza ilk 3 gün benimde öyleydi. Şuan tam 1 haftalıgız 3. Gün esnek bi korse aldım onu takıyorum şimdi günde 8-9 saat falan. Baya indi.
Sabriyeillke Seymahamza dogumdan sonra sikiyolar gobegi diye biliyorum annem zarla zorla siktirmaya calismisto beni ama ben istemedm cok sukur abatilacak kadar yok adet olunca incek gibi
Aygndnc Seymahamza normal doğumdan sonra benim de öyleydi ve sanki içi gaz doluydu bol bol hareket ve yürüyüş ile 40 im çıkmadan indi tavsiyem bol hareket ve gaz varsa rezene içebilirsiniz.
Summ Kiloluysanız normal bi anda hemen inmez zamanla iner Ben 65 le doguma girdim çuktıgımda 4 aylık hamile gibiydim normal yani takmayın
Seymahamza Summ benım karnıma Doğum esnasında çok bastırdılar acaba ondan mı böyle bilemedim ama garip geliyor yine de
Seymahamza [bilinmeyen] aslında derdim kilo değil suan 50 kiloyum zaten ama karnımın inmemesi çok garip geliyor
ozgeya Seymahamza bastırmayla alakası yok,benim karnıma da çok bastırdılar ama 1 haftada indi göbeğim,neredeyse dümdüz oldu.üstelik kilolu biriyim,78 kiloyla doğum yaptım,doğum sonrası 72 kiloya indim.ikisinin de bağlantısı yok yani karınla.
Seymahamza Sedanuraydnata bende de doktor iyi temizledim falan dedı ama karnın sarkar muhtemelen dedi benı rahatsız eden şişlik olması
arasmom Sedanuraydnata içini nasıl temizliyolar? Sezeryanda temizlik olmadığı için mi kalıyo acaba göbek 🙄
Seymahamza RRR haklısınız gazdan mahvolmuş durumdayım aşırı rahatsız ediyor kramp gibi sanki rezene kimyon çayı içiyorum ama o bile yetmiyor
RRR Seymahamza kayısı hosafı baya boşaltıyo tavsiye ederim canım ☺️Bir de bana doktorum dubhalac diye bir ilaç yazdı hem kabız olmayayım bir kaç gün dikişlerim toplanana kadar ishal olayım diye hemde gazı atsın diye iki kapak içiyorum acayip ishal ediyor hemen boşalıyo bagırsaklarım ve acayip gaz boşaltıyo karnım sırtıma yapışıyo resmen
Almilayy Seymahamza canim biraz garip oluyo yuryrken sallandigini hissediyrdum midemi bile bulndiriyordu . 17 gun oldu kucukdu zaten pekte buyuk karina sahip degildim hamileyken simdi sertlesmis cok az bisey kaldi zamnla gecer