Elzfnd Merhabalar, 11 buçuk aylık kızım var. 1 saat önce altını değiştiğim de hiç bişeyi yokken 1 saat sonra özel bölgesi poposu kıpkırmızı ve kanıyordu acaba neden olabilir?
Nihalyardim_09 Elzfnd bizim diş çıkarken olmuştu oğlumun poposunda yeni bir diş çıkarıyor olabilir mi
Guledanur Elzfnd enfeksiyon kapmış olabilir birndoktora götürün derim hameton çok iyi birnkrem anında kesiyor ve hava alsın alt değişiminde 5 10bsk hava alsın kremide sürün hemen geçer
Devakbra Elzfnd yedigi bişey dokunmuş olabilir mi ? Farklı bi baharat domates asit oranı yüksek bi gıda.
Elzfnd @Nihalyardim_09 dişe çok yormadım çünkü bu aralar mızmız huysuz değil diş zamanı çok huysuzlaşıyor ama başlangıç belirtisi olabilir tabi
Elzfnd @Guledanur bizde krem pek işe yaramıyor gibi daha önceki pişiklerinde sürmediğim krem kalmamıştı hiçbiri fayda etmedi daha sonra nişasta iyi geliyor diye duymuştum onu kullandığımda geçirmişti.
Elzfnd Benim tuhafıma giden 1 saat içinde nasıl biranda o hale gelir ona şaşırdım her tarafı kıpkırmızı ve kanlı olması