Tucesahnnnn Evimiz güney cephe ve ara daire çok soğuk değil hatta sıcak bile diyebilirim sadece sabahları biraz serin oluyor yeni yeni yün yorganla yatmaya başladık ama odamız kaç derece onu bilemiyorum kaç tog uyku tulumu kullanıyorsunuz bebeklerinizde
tosbiksmoms Tucesahnnnn biz henüz uyku tulumuna geçmedik bunu bende merak ediyorum. Evimiz orta kat. Güney cephe kışın sıcak oluyor. 4 yaşına girecek oğlumda geçen yıl kullanmadık çok terliyordu normal gecelik giydirdim ama 6 bucuk aylık kızıma kullanmayı düşünüyorum.
Kepekekmegi Tucesahnnnn son kattayım evim güney cephe akşamlara kaloriferleri yakmaya başladılar şimdilik normal pijaması ile yatıyor normalde de kışın evim sıcak oluyor zaten kısa kolluyla geziyoruz içi astarlı terletmeyecek şekilde şu kuzucuk gibi tüylü olan tulumlardan aldım içine askılı zıbınla giydireceğim
Uykusuz-annee Tucesahnnnn ben kundakli uyku tulumu kullanıyorum 0.6 ay için trendyoldan aldım pamuk olduğu için sıcak tutuyor
Mervekutay E bebekten aldım 15 aylık oğlum için 2 tog 2 yaş aldım keşke 3 yaş alsaydım benim oğlum buz gibi sürekli eşimde öyleymiş hem kalorifer yakıyorum tog 2 giydiriyorum üstünü sürekli açıyor çünkü