Dahabirmavi Karinyoo merhaba bende bursadayım elden alabilirim lekesi söküğü vs var mı son fiyat ne olur?
ikimelekannesi_ Karinyoo ya sıfırı 500 lira bedava bile veriyorsun kardeşim helal olsun hala son fiyat soran var şaka gibi
Karinyoo Dahabirmavi bir şeyciği yok yukarıda foto attım bakabilirsiniz. Elden 200 olur. Bursa neresi
Ilkheycan23 Karinyoo dolap ya da gardrops hesabım yok ama ben de almak ıstıyorum nasıl yapabiliriz acaba
Tombikdonerartikcokpahali Dahabirmavi çünkü elden almayacak ,kargo parası da eklenecek kişiler için söylemiş. Siz elden alacaksanız öyle olur demiş.
Karinyoo Dahabirmavi kargo yapacağım kişiler için maliyeti yüksek olmasın diye 150 dedim. Almak isterseniz getiririm sorun yok
Gizem_zk Karinyoo ben hemen almak istiyorum satılmadıysa hesabınıza hemen gönderebilirim sizde kargoya verirsiniz
Karinyoo ikimelekannesi_ söz konusunun bebekler olduğunu unutmayalım evde beklemesinin bir anlamı yok. Hem bebelerin işi görülsün ben de o paraya oğlumu mutlu edecek ufak bir hediye alırım