mzzz Merhaba anneler 19 günlük bebeğin var ve memede uyuya kalıyor dürtükleyip emziriyorum tekrar ama doyup doymadığını anlayamıyorum ya tam doymamışsa diye vicdan yapıyorum süre tutuyorum sizde tuttunuz mu kaç dakika emziriyordunuz 😪 yatağa koyuncada mızıldaniyor acaba tam doymadı mi diye düşünüyorum birde bazen memeyi bırakmıyor çok fazla emiyor neden acaba bu işin bir ortası yok galiba 😅 her şey kafamda soru işareti oldu 😅
Hiilyuss mzzz ilk ay bi sınurı yok istediği kadar emiyor😂 henüz çene kası kuvvetli olmadıgı için uzun süre emiyorlar. Ytafa koyunca mızıklanıyorsa gazı vardır muhtemelen.doymasa ağlıyor kendini belli eriyor merak etme😂
Wanderlust mzzz ilk 3 ay 7/24 emer doyma refleksi yok gece sabaha kdr gogsumde tuttugum cok oldu emmesi acliktan degil. 15.gun 1.ay ve diger her ay duzenli kontrollerine gotururseniz olcumlerine gore doyup doymadigini hemsireniz veya doktorunuz soyler asla aksatmayin ilk 1 yil her ay kontrolu var ilk 1 ay 2 kere olmaliydi gitmediyseniz bilmemeniz normal. Uyuyorsa doyuyordur. Cisli bezi 4-5 dolu bez oluyorsa yeterli. Kontrolleri ihmal etmeyin en dogru bilgi doktorunuzda.
edae mzzz Benim de bebeğim 17 günlük aynı döngüye sahip, sürekli aranma modunda ve memede uyuyor, ilk başlarda doymuyor sandım ama temas etmek koklamak istiyormuş.
mzzz Hiilyuss ay evet gaz derdimiz zaten var oda ayrı bir sıkıntı 😂 evet uyuyor uyanıyor emiyor bazen çığlık atasım geliyor 😂
mzzz Wanderlust çişli bezi çok fazla kilosuda 1 haftada 360 gram almıştı söyledikleri zaman muhakkak gidiyoruz kontrollerine🙏 benim yüreğim onu hep aç görüyor 😅
mehtap4216 mzzz çok normal şuan 2 aylık bebeğim en başlarda benimkide göğsümden inmiyodu dediğin gibi çığlık atasım geliyodu ama geçiyo geçici bi sürermiş yani taşıyarak gördüm emme sıklığı uzuyor nerak etme sadece sabret ve tadını çıkartmaya bak unutma bebeğin ne kadar çok emerse sütün o kadar çok olur🙏
Rabia_91 mehtap4216 benim de bebeğim 2 aylık, uykuya geçmesi nasıl oluyor. Benimki hala sürekli emiyor, mama da veriyorum. gece gündüz memede uyuyor. Alışkanlık oldu artık gece yanımda yatıyor memem sürekli ağzında. Beşiğine koyunca uyanıyor. Normal mi bu ya
EypMom Aynı dedikleriniz bende de var 😅😅😅 ben bi kez emziriryorum bş kez sağıp veriyorum içim rahat oluyor