Cennetkokulum___ HappyKids Çocukların öldüğü hiçbir savaş haklı değildir. Gülmeyi, oynamayı bilmeli çocuklar, Savaş uçaklarını ve bombaları değil. Her yıl parçalanmış bir aileye şahit olmamalı çocuklar. İçim yanıyor :(
Deletedmom_78 HappyKids çocukların o hallerini görmekten içim parçalandı. Allahım sabahtan beri neler gördü gözlerim hafizamdan atamayacagim seyler 😞
Emily37 HappyKids Rabbim perişan etsin o şerefsizleri inşallah🤲🏻Bu bir savaş değil bildiğiniz katliam,soykırım.Allahım sen duy sesimizi yardım et bu insanlara🤲🏻🥺
gokcekocyigit07 Bu bir savaş değil soykırım, katliam, çok daha fazlası !!!! 😢😢😢 Kahrolsun İsrail ve destekçileri !!!
Adamerve50 Göz göre göre katlediliyor çocuklar… Buna dur diyecek hiç kimse yok… Rabbimden başka. Rabbim sen yardım et 🤲
fzl Çocuklar uyurken sessiz olunur ölürken değil İzledikçe gördükce kendi çocuğum geliyor gözümün önüne dua edelim anneler bol bol dua edelim
evam15 HappyKids bir babanın çocuğunun uzuvlarını yerden topladığını gördüğümden beri kendime gelemiyorum bu kadarı çok fazla çok😣
Pinkgold HappyKids İnsan olduğuma utanıyorum Bi Anne olarak içim kalbim acıyor ağlamaktan mahvoldum Bu savaş olamaz bu resmen Katliam cinayet ve hala kimse yardım etmiyor uzaktan izliyorlar Böyle Müslümanlık olamaz Böyle bi dünyada yaşadığım için nefret ediyorum böyle bi dünyada çocuklarımızı nasıl koruycaz diye düşünüyorum Ey İnsanlar Ey Müslümanlar Ayağa Kalkın Şu zulmü Durdurun Çocuklar bebekler ölüyor Susmayın Ses verin Yardım Edin 🙏🏻 Allahım bütün çocukları bebekleri korusun 🤲🏻
Deletedmom_102 Pinkgold Aradığım ses boykot edelim en azından milletçe İsrail mallarını ülkemizde istemiyoruz diyelim her ürün silah demek bomba demek ölüm demek alacaksak vatanımıza vatanlarını kaçmayan filistin halkını alalım.Onlar vatanını ölüm olsada bırakmıyor Suriye halkı gibi değil işte onlar gerçek Müslüman vatanı için ölen sehadetlige kavuşur bilincinde hepsi taşlada olsa müdahale etmeye çalışıyor Zalim İsrail Rabbım yok olduğun günleri ibreti alem olarak gostersin
Biricik_11 HappyKids İçimiz kan ağlarken elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor. Allah o masum çocukların ahını hiç birine bırakmasın. Rabbim israili de kahru perişan etsin inşallah
Deletedmom_102 HappyKids Niye susuyoruz anlamış değilim.Film dizi gibi vicdanlar yok gibi vurdumduymaz toplum gibiyiz Müslümanlar uykuda lanetleyin kınayın ama normal gibi davranmayın.Bu soykırım bu vahşet bu cinayet İsrail mallarını almayın birlik olalım kapanırsa kapansın fabrikaları Atatürk ün halkı uyan en azından yerli malı de gafletten uyanalım her taraf sessiz bu sessizlik beni çıldırtıyor.Her ürün kurşun bomba olarak bizede doner unutmayın ve bize destek devletler yok.Allahim kalp katililigindan ümmeti Muhammedi muhafaza eyle vicdan merhamet ver.Zalimlerin şerrinden sana sığınırız
rRabiadDoruk Deletedmom_102 Evet terörist israil malı her aldığımız ürün onlara yardımdır. Bir kurşundur belki, insanlık suçudur. Uyanin almayın aldırmayın Türk malı kullanın 2 kuruş fazla olsun. Bu katliama ortak olmayın.
baharh Deletedmom_102 sonunda aynı düşünceye sahip birisi çıktı doktor olmama rağmen o kadar doğumlara nadirende alsa bebek kaybettiğimiz zamanlarda bile soğuk kanlı olamıyorum bazı meslektaşlarım göre bebeklerin çocukların acı çekmesi beni kahrediyor gerçekten oradaki doktorların psikolojisini düşünemiyorum bile öyle uzaktan oturduğumuz yerden dua ediyoruz sadece ama kimse birşey yapmıyor sessiz kalmak haramdır ama kimse birşey yapmıyor sokağa çıkıp bağırmayla yürümeyle durucakmı bu katliam bu başımızdakiler kafalarını yastığa nasıl bu kadar rahat koyuyor bizler yediğimiz yemekten utanırken neymiş yas ilan etmiş çok güzel bir destek çıktı katliam durdu sanki nalet olsun hepsine bu kadar insanlar öldü depremden sonra şimdi de bu. Bu dünyayı yaşamak istemiyorum artık geberirsin bir gün inşallah İsrail
yeniannefiliz Bu bir savaş değil SOYKIRIM! İzlemeye görmeye yüreğim dayanmıyor. Kahrolsun İ*RAİL ALLAHIN LANETİ ÜZERİNİZE OLSUN
Toprakbebekk HappyKids dayanmıyorum artık bakamıyorum bu haberlerle ilgili video görünce izleyemiyorum geçiyorum yutkunamıyorum yüreğimdeki sızıyı dibine kadar hissediyorum yanıyor içim daha nasıl anlatayım hissettiklerimi dursunlar artık bitsin bu savaşlar kocaman dünya neyinize yetmiyo bu kadar canın vebalini omuzlarınızda nasıl taşıyacaksınız nasıl vereceksiniz hesabını Allahım senin adaletin şaşmaz sen bildiğin gibi yap 🥺😔
Pinkgold Deletedmom_102 Suriye halkı kendi ülkelerinde savaşmayıp bizim ülkemize geldiler ve Filistin kendi ülkelerini koruyup kaçmıyorlar savaşmaya devam ediyorlar Suriye halkını içimize aldılar kadınlarımıza çocuklarımıza tacizde bulundular ve hala devam ediyorlar üstelik T.C vatandaşlığı verildi bunlara Bizim yararlanamadığımız herşeyden yararlanıyorlar Devletten Filistinde Çocuklar ölüyor bebekler ölüyor kimse sesini çıkarmıyor Kudüsü Ele almaya çalışıyorlar sesleri cıkmıyor nerde bu millet nerde bu devlet Suriye halkını içimize soktunuz ülke ülkelikten cıktı orda müslüman ölüyor sesiniz çıkmıyor Suriyelileri içimize altınız koruyup kolladınız Ama müslüman olan ülkeyi korumuyorsunuz daha ne kadar çocuklar bebekler insanlar ölmesini bekliyorsunuz Ses verin artık yardım edin Suriye halkını koruyacağınıza Müslüman olan ülkeyi koruyun
Deletedmom_75 HappyKids Yediğim yemekten içtiğim sudan günlük rutinlerimi yapmaktan utaniyorum. Kahrolsun katiller
enes123 HappyKids çocuklar ölürken değil uyurken sustarlar ama onlar masum çocukları insanları hedef gördüler rabim yardımcıları olsun
Ikiprensesmom_ HappyKids Allahim sen yardim et ölmesin cocuklar analar babalar sen yardim et ya Rab 😢 kahri perisan ol israil
cennetkokuluyavrum HappyKids masum sivil musluman kardesleimiz canini yakan olduren zalim kahrolsun israil ve yandaslari bunlar insan olamz cehennem bunalr icin var Allah kahru perisan ettsin zalimLleri tez zamanda yedigum lokmayi yattigim yeri bilemirum icim yaniyor ordKi kardeslere Rabbim yardimciLri olsun filsitin halkini korusun dualarimiz onalrla jnsanlik kalmamis olmus coktan dunya seyirci hep kani dokulen musluman oliyor Allah bu zalimlerin sonunu getirsjn kahru prerisan eylesin insaAllah amin 🤲urunlerine boykot gelsin