AyEmRa Tencere tava ile oynuyor evet ama başka ne önerirsiniz. Eğitici olsun istiyorum. Yapboz. Oyun hamuru boyama. Bunlar daha erken gibi. Siz ne ile oynuyorsunuz.
Nrgngr AyEmRa yükselen zeka ve çocuk akademiden ayına uygun yapboz ve kitaplar aldm oraya bakabilirsiniz özellikle buzdolabı üzerine magnet ler çok kurtarıcı oldu mutfaktayken onlarla oynuyor daha yapamıyor tabi ama çıkarıp takıyor oyalanıyor
Fgday AyEmRa kelime kartlari suan favorimiz hergun 5 tane seciyorum onlu arkali zaten toplamda 10 kelime ben söylüyorum o tekrar ediyor sonra 2li olarak yere koyuyorum hangisi armut diyorum gosteriyor guzel vakit geciriyoruz hemde o öğreniyor
Nrgngr balkaymak__ neo bebek zeka kartları çok çok kalın hiç bir şekilde yırtılma vs olmuyor onlarda bakabilirsiniz
Nrgngr AyEmRa aslında sürekli aynı şeyleri tekrar edince zihinlerine yerleşiyor bende bazı şeyleri getir dediğimde bulup getiriyor ama sürekli sürekli o nesneyi tekrar etmek lazım
tultanhanim Buzdolabına magnetler aldım hayvanlar bulaşık makinesine dolaba takıyor taşıyıp yine molekül vantuzlar var onları yapıştırıp çekiyor camdan dışarıyı izlerken se oyalanıyor kitaplar vazgeçilmezi zaten sincap kitap in cırtlılar kocaöan gözler serisi lego oyalıyor bu aralar yapmaya çalışıyor top havuzu var ortalığı çok dağıtıyor ama olsun tak çıkar bultak şeklinde olan
Ibooya benimki herşeyi ağzına atıyor zeka kartlarını kemiriyor 🤦 buzdolabına meyveler hayvanlar magneti aldım onları çiğniyor sürekli ne yapacağımı şaşırdım valla 13 aylık sürekli tencere tava kapak üçlüsü ile oynuyor 😂 canım kızım zaten büyüyünce bütün oyuncağı onlar olacak benimki şimdiden başladı
minikyus Ibooya kızımda aynı aylarda. Çubuğa halka geçirme oyununu seviyor o tarz geçirmeli şeyler seviyor bikaç tane daha benzer mantıkta oyuncağımız var. Mesela bulaşık makinesi çıkarıyorız birlikte sonra makinenin kaşıklığına doktorda kullanılan çubuklar var ya dil çubuğu onları takıp çıkarıyor o yaparken ben ortalığı toparlıyorum. Bultak tarzı şeyler de ilgisini çekiyor bu ara ama tam yapamıyor. Kumbaranın içinede bişeyler atmayı seviyor. Sizde deneyin belki sever :)
Ibooya minikyus teşekkür ederim tavsiyeleriniz için mutlaka deniycem ama bulaşık makinası sevdamız bizimde var en son sepeti veriyorum bende eline boşalınca içine birkaç oyuncak koyupta ama atıyor haliyle bakalim zamanla kavramları öğrenecekler inşallah şimdi yürüme peşinde baya alıştı yürümeye çok şükür
Fgday alonee sarı, mavi, anne, baba, dede, yeşil, top, al, ver, ın ın(araba) hayvanlarin isimlerini soylemesede seslerini yapiyor o sekilde oynuyoruz siz nasil bisey istediniz bilemedim ama